excubitores isimli üyenin son içerikleri

1. excubitores

İşlemcinin üzerinde leke var

Arkadaşlar 5600x işlemci aldım bugün geldi . Ama üstünde fotodaki gibi lekeler var. Kullanılmış olma ihtimali var mı ? İade etmeli miyim ?
  2. excubitores

Bilgisayar Topluyorum Karar Veremedim

total war , bf gibi oyunlar oynayacağım unreal enginede de kullanacağım sağol hocam bakayım ben
  3. excubitores

biraz araştırma yaptım o konuda çoğu kişi idare edebileceğini söylüyor şimdilik beni idare etmez mi ? 1699737530 anakartı değiştirebilirim olur hocam peki bu sata3 veya m2 olması çok farkeder mi şuanlık ağırlıklı olarak harddisk kullanacağım çünkü ileride ssdyi yükseltebilirim
  4. excubitores

ilerde olabilirde şuanlık bütçemi çok aşıyor onlar yabancı bir siteden baktım uyumlulukda bir sorun olmuyor parçalarda ama biosu güncellemeniz gerekebilir diyor onun hakkında bir bilginiz var mı ?
  5. excubitores

hazır sistem mi ?
  6. excubitores

Merhabalar hepsiburadadan kasa toplamak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste oluşturdum ama ekran kartına , anakartına ve güç kaynağına karar veremedim. Bu arada sadece hepsiburadadan alabilirim ürünleri.Tavsiye verebilirseniz sevinirim ekleme veya çıkarmaya ya da uyumsuz bir parça varsa.Teşekkürler.
Geri