ExDXLNT isimli üyenin son içerikleri

1. E

TUF B450-PRO GAMING M.2 SSD Uyumsuzluğu

Tamamdır eyvallah hayırlı geceler 🫡
  2. E

1500 civarı alıyordum. İade ediyorum zaten eyvallah kardeşim 1733443009 CORSAIR 240GB Force MP510 NVMe M.2 SSD takılı anakartta 3000 civarı okuma veriyor bu SSD 1500 veriyor ve bilgisayar açılırken takılıyor büyük ihtimalle SSD bozuk iade ediyorum. Yine de teşekkürler
  3. E

TUF B450-PRO GAMING anakartım var MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700MB NVMe 2280 Gen4X4 SSD aldım ama bilmiyordum uyumluluk sorunu falan olacağını normal hdd gibi takıp çalıştır mantıyla aldım taktım pcye bilgisayar açılırken 1 kere kapanıp tekrar açılıyor sonra ekran geliyor. Okuma yazma testi...
  4. E

PS5 DUALSENSE FC 24 MENÜDE ÇİFT ATLAMA SORUNU

Orijinal dualsensi kablolu olarak bilgisayara bağlıyorum. DualsensX uygulaması açıkken fc 24 de girdiğim zaman menüde çift atlıyor. Steam kontrolcü arayüzüne bakıyorum orda 2 kol olarak gösteriyor. Bilgisayar kolu çift algılıyor. DualsensX uygulamasını kapattığım zaman sorun çözülüyor ama bu...
  5. E

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT: 13.500 TL ÖZELLİKLER: AMD RYZEN 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ASUS PRIME B450M-K II 4400MHz (OC) DDR4 SOKET AM4 D-Sub DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart GSKILL 16GB Ripjaws V Siyah 3200Mhz CL16 DDR4 Single Kit Ram GameBooster GeForce RTX 3060 Ti Dual Gaming OC 8GB...
  6. E

400-500 TL Oyuncu Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni kulaklık almak istiyorum şimdi kullandığım kulaklık çok ağır olduğu için baş ağrısı yapıyor. Olabildiğince hafif oyuncu kulaklığı bildiğiniz var mı?
  7. E

RX 5600 XT Model konusunda öneri

Amd rx 5600 xt almayı düşünüyorum ama Sapphire mi XFX mi arasında kaldım XFX markasını yeni görmeye başladım Sapphire de çocukluğumdan beri görüyordum. Acaba hangisi daha iyidir ısı konusunda. Bunlardan hariç varsa performans konusunda iyi olabilir.
  8. E

Ekran Kartı Öneri 1660 ti RX 5600 XT

Hayır 2700 lira iade edilcek 1607791223 Bende öyle düşünüyorum baş belası bir şirket zaten bu kadar kötü olmalarına rağmen hala reklamını yapıyor bir sürü youtuber insanları kandırıyolar. Pc komple göndermistim servise bugün geldi açtım şok oldum ön kapağın takılacak yerini kırmışlar kapak...
  9. E

Ekran Kartı Öneri 1660 ti RX 5600 XT

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben 1660ti almak istiyorum ama bu kartla aynı fiyatta daha iyi ekran kartları vardır illaki Amd ekran kartlarını bilmiyorum fazla bütçem 3100 (RTX 2060 kartım vardı arızalandı servise gönderdim stok olmadığı için para iadesi yapacaklarmış aldığım zaman 2700 liraydı...
  10. E

Asus Rog Strix modelleri a6g o6g EVO arasındaki fark?

Tamamdır teşekkür ederim. 1607696135 İşlemcim ryzen 5 3600 ama darboğaz yapar bence. Fazla uçmayalım :) rtx 2060 alıcam tekrar iste şu model farkları kafamı karıştırıyodu. O6g evo ikisinde birini alıcam artık dolar hazretleri yükselmezse daha da
  11. E

Bilmiyorum ne kadar göndercekler faturayı pc yle beraber gönderdim pc daha kargoda gelmedi 3 ay önce aldım işte dolar düşüktü ozmnlar 3.5 4k gelir herhalde
  12. E

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben bundan 3 ay önce Asus Rog Strix a6g rtx 2060 aldım arızalandı garantiye gönderdim ellerin de stok olmadığından dolayı para iadesi yapacaklarmış. Bende RTX 2060 kartlarını araştırmaya başladım 3 tane model var asustan bahsediyorum bu arada a6g o6g ve evo bunların...
  13. E

Bilgisayarı ilk açtığımda ekran gelmiyor!

dönüştürücü yok direk monitöre bağlı ekrana görüntü gelmiyor bir de mouse ve klavye çalışmıyor ilk açtığımda reset atıyorum her şey düzgün çalışıyor. ilk başlatma tuşuna bastığımda güç kaynağından bir cızırtı geliyor sanki fan sürtüyo gibi
  14. E

Bilgisayarı ilk açtığımda ekran gelmiyor!

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şöyle pc yi çalıştırmak için düğmeye basıyorum her şey çalışıyor sonra kendini resetliyor sonra ekrana görüntü gelmiyor ama her şey çalışıyor ben elimle reset attığımda bu sefer görüntü geliyor. Bilgisayarı yeni aldım daha 4 ay olmadı bile. Anakart: Asus tuf...
  15. E

Oyun oynarken pc hiç hata vermeden oyundan atıyor!!

Valorant oynuyorum oyuna ilk başladığımda 5-10 dk sonra oyun direk kapanıyor hiç hata falan vermiyor ama sonra not defterine ctrl+v yaptığımda attığım şeyler çıkıyor. Bazen mavi ekran veriyor. yardım lütfen sürekli yaşıyorum bu sıkıntıyı çözemedim bi türlü her yerde araştırdım bulamadım Anakart...
Geri