İnternetten böyle bir masa buldum sizce almalı mıyım ? pek anlamıyorum veya daha iyi tavsiyeleriniz varsa onlara da bakabilirim çift monitor var kasayı da masanın üstüne koymak istiyorum geniş olursa iyi olur...
Başlıktan yazdığı gibi oyun önerisi istiyorum çok sıkılıyorum lütfen bilindik yapımları yazmayın çoğunu oynadım rdr2 gow filan az bilinen güzel yapımlar varsa yazabilir misiniz ?
+hayatta kalma türü seviyorum
bütçe farketmez
sorunum şu battlefield 1 EA hesabımda vardı fakat STEAM de ucuz olunca oradan satın aldım EA ile uğraşmamak için şimdi EA da yüklü olan battlefiel i STEAM da etkinleştirebilir miyim dosyalarını . yoksa tekrar mı indirmem gerekiyor bilen var mı
Başlık tam uymadı anlatmak istediğimi ama konu şu ben bir yandan test çözüyorum ve arada da oyna bakma'lık oyunlar önerisi istiyorum mesela city skylines gibi full focus olmayacağım arada bakabileceğim eğlenceli oyunlar önerebilir misiniz ? Sistemim iyi o konuda sorun olmaz her türlü...
başlıktaki gibi COD:WZ oynamak istiyorum 2 3 haftadır youtube den izliyorum baya güzel duruyor fakat steam incelemeleri çoğunlukla olumsuz yazıyor neden ? oynayan varsa oynanır mı ?
Başlıktaki gibi CS2 de FPS sınırını bir türlü kaldıramıyorum "dikey eşitleme kapalı" "fps_max 9999 " "AMD FreeSync kapadım" fakat bir türlü 165 FPS'yi aşamıyorum. Normalde 180'lerde seyrediyordu FPS. Monitörüm 165 Hz bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Merhaba Diablo 4 Güncelleme gelmişti Bende Güncelliyordum Fakat Disk Kullanım Hızları Yavaştır Normalde Bende 1 Adet 1tb M2 1 Adet de 250gb HDD Bulunuyor Oyunu Güncelliyorum Oyun SSD de Fakat HDD Çalışıyor Buda Doğrulama Süresini Baya Uzatıyor Neden Oluyor Hiçbir Fikrim Yok Yardımcı Olur musunuz.