execute isimli üyenin son içerikleri

1. execute

Valorant sebebsiz VAN152 Banı

Öncelikle hiçbir şekilde valorantta hile kullanmadım veya yardımcı program olur ne varsa oyuna etki edicek bir şey kullanmadım tracker bile kullanmıyorum ve oyundan ban yedim sebebini öğrenmek isteyince oto bi mesaj atıp geçiştirdiler hani ben ban yediysem sebebini bilmek istiyorum sebebi...
  2. execute

RX6600 den 3060TI geçilir mi

Kasaya sığmıyor hocam 2 fanlı lazım 1732054490 31cm genişlik var
  3. execute

RX6600 den 3060TI geçilir mi

RX6600 den 3060TI geçilir mine dersiniz üstüne 3k koyup geçebiliyorum
  4. execute

Arkadaşlar işlemciyi bekliyorum psu da aldım çalıştıgını nasıl anlarım

arkadaşlar işlemciyi bekliyorum psu da aldım çalıştıgını nasıl anlarım
  5. execute

Kargodayken iade ettim ne olur?

@Farex dostum gülücük atmak yerine yardımcı olabilirdin
  6. execute

Hocam kendilerine soru sordugumda ürün bize gelince kontrolerimiz ardından size iade sağlancak diyor yani bi sorun çıkarsa mutemelen beni sorumlu tutucaklar diye düşünüyorum 1731329604 .
  7. execute

Arkadaşlar yardımcı olun
  8. execute

İşlemci aldım tray olarak sonra vazgeçtim almaktan iade talebi oluşturdum sorun çıkar mı işlemciye kargoda bir şey olursa. 1731316356 N11 den aldım bu arada
  9. execute

N11 den Tray işlemci aldım sorun olur mu?

Soğutucu hakkında ayrı konum var Snowman X6 var sorun çıkmaz dediler Kasa içinde 5x12mm+1x12mm egzoz fan var 1731272389 Sizce tray işlemcinin tepsi+baloncukla gelmesi yeterli midir
  10. execute

❌İndirim Bitti! R7 5700X3D Tray - 7779tl Elmacık

Kimse geldi düzgündü vs yazmamış ondan sormak istedim
  11. execute

Yenilenmiş iphone telefon alınır mı?

Getmobil sıfır parasına yenilenmiş satıyor🤣
  12. execute

1 aydır bende 2026 mart garanti bitiyor 94 pil kozmetik 10/9 değişensiz kutu faturalı 24 e aldım
  13. execute

Satmadım halihazırda kullanıyorum telefonu mu değiştirsem bilgisayarı mı değiştirsem diye düşünürken cs ye drop girince akşamına birkaç parça aldım ama şuan 23k takas teklifi geldi bi mağazdan 1731275526 Hocam google 100gb 100tl yıllık alıyorsun bütün fotoları videoları oto yedekliyor
  14. execute

Hocam sahibindende araştırıp 12 çok rahat bulabilirsin birkaçgün önce yazsaydınız size benim telefonumu satabilirdim uyguna ip12 64 15 ay garanyili 1731275321 Hocam o iphonde değişiyor şuan 10 tane(mlbb-fc) oyun 40 a yakın uygulama var 15gb boş 400 fotograf
  15. execute

Hocam gidip telefonculardan al en azından üfünü görüp alırsın garantisi var mı hakkında bölümünde yazıyor değişen parçadı fln nerde oturuyorsun ona göre bi kaç yer biliyorum
Geri