Merhabalar. Ultimate 2.0 Olan Modeli Almayı Düşünüyorum.
https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840222437569
Fiyatı 4000TL Sepette 3900E Geliyor. Bu Fiyata Daha Mantıklı Bir Öneriniz Var mı Acaba?
Ekran siyah ekranda kalıyor diye okudum. Yanlış mı anlamışım?
1725556309
Gece kapatmadan önce herhangi bir yazılım güncellemesi veya değişiklik yaptın mı?
Sorunun çözümü konusunda fikir sahibi değilim ama format atma kesinlikle. Ekran sorununu çözemezsen eğer depolama birimini söker yeni cihaza takarak tüm verileri kurtarabilirsiniz.
Genelde eski sürüm yada yanlış sürücü kurabiliyor. Yanlış sürücüden kastettiğim A firmasının b ve c modeli de iki ürünü olduğunu varsayalım. A firması sürücüleri için düzgün entegre yapılmadığı için sizde b ürünü varken c ürününün driverini kuruyor.
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun.
Windows kurulumundan sonra driver (sürücü) kontrollerini, güncellemelerini ve gerekiyorsa kurulumlarını yapmalısın. Ardından anakartının bios sürümünü kontrol etmeni ve yeni bir bios sürümü varsa güncellemeni öneririm. Son olarak Windows ayarlar sekmesinden...
Hocam sanmıyorum. Çünkü Ekranın darbe aldığını anlamamaları mümkün değil. Onu da geçtim ışık sızması garanti kapsamında değil siye biliyorum. Ama şansını denemeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Kargocular beklemez ama istersen rica edersin tutanak kısmı genelde kargo kolisinde olan ezikler için geçerli hocam sonuçta teknolojik urun kolide çizik olmaz ama urun hatalıdır bu durumlarda sorun yaşamamak için gereken video kaydı almaktır. Gözün korkmasın sıkıntı olacağını sanmıyorum.