Exel isimli üyenin son içerikleri

1. Exel

Yardım ATK Blazing Sky X1 mi Başka Mouse mu?

iphone kullandığım için belki telefonda da kullanırım düşüncesiyle type c aldım. Kulaklığımı şarj etmeyi unutuyorum sürekli
  2. Exel

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001
  3. Exel

Siparişi Oluşturdum Sepetime Birde Wraith Sense IEM Kulaklık Ekledim Bunuda Yorumlar mısınız Rica Etsem? 1774117574 Siparişi Oluşturdum Sepetime Birde Wraith Sense IEM Kulaklık Ekledim Bunuda Yorumlar mısınız Rica Etsem?
  4. Exel

Merhabalar. Ultimate 2.0 Olan Modeli Almayı Düşünüyorum. https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840222437569 Fiyatı 4000TL Sepette 3900E Geliyor. Bu Fiyata Daha Mantıklı Bir Öneriniz Var mı Acaba?
  5. Exel

Windows sorun gider açılıyor, belgelerimi kurtarmak istiyorum.

Ekran siyah ekranda kalıyor diye okudum. Yanlış mı anlamışım? 1725556309 Gece kapatmadan önce herhangi bir yazılım güncellemesi veya değişiklik yaptın mı?
  6. Exel

İşlemcim Olması Gerekenden Az Performans Veriyor

Ürün modeli HP VICTUS MU?
  7. Exel

Windows sorun gider açılıyor, belgelerimi kurtarmak istiyorum.

Sorunun çözümü konusunda fikir sahibi değilim ama format atma kesinlikle. Ekran sorununu çözemezsen eğer depolama birimini söker yeni cihaza takarak tüm verileri kurtarabilirsiniz.
  8. Exel

Windows kurduktan hemen sonra ne yapmalıyım?

Genelde eski sürüm yada yanlış sürücü kurabiliyor. Yanlış sürücüden kastettiğim A firmasının b ve c modeli de iki ürünü olduğunu varsayalım. A firması sürücüleri için düzgün entegre yapılmadığı için sizde b ürünü varken c ürününün driverini kuruyor.
  9. Exel

Yardım SİTE/SATICI GÜVENİLİR Mİ

Pttavm güvenilirliği ile bilinen bir yer değil. Diğer sitelere bakmanı tavsiye ederim.
  10. Exel

Bios güncellemeside yapıyor mu Windows? :D
  11. Exel

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun. Windows kurulumundan sonra driver (sürücü) kontrollerini, güncellemelerini ve gerekiyorsa kurulumlarını yapmalısın. Ardından anakartının bios sürümünü kontrol etmeni ve yeni bir bios sürümü varsa güncellemeni öneririm. Son olarak Windows ayarlar sekmesinden...
  12. Exel

Asus Tuf A15 laptop ekrani darbe aldı

Hocam sanmıyorum. Çünkü Ekranın darbe aldığını anlamamaları mümkün değil. Onu da geçtim ışık sızması garanti kapsamında değil siye biliyorum. Ama şansını denemeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun
  13. Exel

M2 SSD Önerisi (3000TL Bütçe)

Crucial P3 PLUS 1Tb güzel sdd'dir öneririm
  14. Exel

MNG KARGO KONTROL YAPMAMI BEKLER Mİ?

Bazı firmalar iadeleri kabul etmiyor. Müşteri memnuniyetini önemsemeyen firmalar var maalesef.
  15. Exel

MNG KARGO KONTROL YAPMAMI BEKLER Mİ?

Kargocular beklemez ama istersen rica edersin tutanak kısmı genelde kargo kolisinde olan ezikler için geçerli hocam sonuçta teknolojik urun kolide çizik olmaz ama urun hatalıdır bu durumlarda sorun yaşamamak için gereken video kaydı almaktır. Gözün korkmasın sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Geri