ExEz isimli üyenin son içerikleri

1. E

Msi center gerekli mi ?

Merhaba arkadaşlar Msi Center uygulamasından AI Engine'de kullanıyordum şimdi Extreme Performance'a aldım. Bilgisayarda windowsun kendi ayarlarında Dengeliden başka gözükmüyor bu yüzden Msi Center'dan yaptım ama çok olumsuz yorum var uygulamaya karşı. Sizce cmdden mi extreme performance modunu...
  2. E

BF1 sebepsiz yere fps düştü

Normalde ultra ayarlarda çok oyunculu modda 140 civarı fps alırken şuan 60-70'e kadar düştü. Forumda gördüm birisi Windows Key girdikten sonra düştü yazmıştı. Ben de Windows Key girdim fakat bununla bir alakası olur mu bilmiyorum. Windows Key girmeden önce 140 civarlarındaydı. Neden kaynaklanmış...
  3. E

Rust mikrofon basınca takılma sorunu

Oyunu daha yeni aldım. Dün mikrofon bastığımda hiç drop yemiyorken şimdi mikrofon bastığımda 1-2 saniye drop yiyorum. Nedeni nedir ? Ultra ayarlarda 100fps alıyorum, ram veya sistemsel bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bilen varsa yardım ederse çok mutlu olurum.
  4. E

Bu koddaki yanlış nedir?

Herkese Teşekkürler. Çok yardımınız dokundu. Tekrardan teşekkürler...
  5. E

Bu koddaki yanlış nedir?

Öyle yapabiliyor muyduk ? Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler. Yani 101>sonuc>=50 şeklinde mi yapılır ? Tekrardan teşekkürler.
  6. E

Bu koddaki yanlış nedir?

Selamlar. Bu kodda vize ve final notlarını hesaplatmaya çalıştım. Notların 100'den fazla çıkması durumunda da geçersiz not diye bir yazı yazmasını istedim. Fakat 100'den büyük olduğu halde de dersten geçildiği kabul ediliyor. Nasıl bunu düzeltebilirim ? Teşekkürler. Bu arada dil Java programlama...
  7. E

New World DLC alınır mı?

Riske atılır mı bilmiyorum. Yılbaşında düşmezse bu sefer daha kötü olur. Dolar piyasasını da tahmin edemiyoruz. Alacağım galiba ya.
  8. E

New World DLC alınır mı?

Hocam öyle de 750 tl bile bir dlc için çok fazla paraymış gibi geliyor. Bilemedim şuan çok arada kaldım. Oyunu oynuyorum fakat dlc almalı mıyım hala kararsızım. 1732980402 Hocam fresh sunucular gayet iyi oyuncu topladı bence. Şuan serverlar çok dolu olmasa bile çok da boş değil. Orta derecede...
  9. E

New World DLC alınır mı?

Selam arkadaşlar, konu DLC meselesi. DLC şu an 1000TL'den 750TL'ye düşmüş durumda. Belki bir daha düşmeyebilir. Ekstra binek, seviye(60->65) vb. özellikler katıyor. Oyunu eksiden aldığım için DLC kütüpaneye eklenmedi. Oyunu aktif olarak oynuyorum fakat bir de foruma sorayım dedim. Teşekkürler.
  10. E

Sonu "ez" İle Biten Kelimeler Bulun?

Harez, Garez, Benzemez, Yemez, Doymaz, Durmaz, Bakmaz, Gelmez, Gitmez, Anlamaz, Sevmez, Bitmez, Kırmaz, Susmaz, Korkmaz, Koşmaz, Yatmaz, Düşmez, Kalmaz, Ağlamaz, Üzmez, Yıkmaz, Susmaz, Bilmez, Dönmez, Sormaz, Bakmaz, Kalkmaz, İnmez, Vermez, Görmez, Yatmaz, Tatmaz, Yanmaz, Çıkmaz, Batmaz, Durmaz...
  11. E

Instagram gönderi yükleme kısmı kasıyor

Ben de öyle düşünüyorum. Instagram'ı da güncelledim halbuki. Gelecek güncellemeleri bekleyeceğiz artık. Teşekkürler yorumun için.
  12. E

Vallahi öyle. Ben Instagram tabanlı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Instagram keşfette veya hikaye yüklerken kasmıyor. Fakat gönderi kısmına girince kasmaya başlıyor. Şaka gibi...
  13. E

iPhone 15 Pro kullanıcısıyım. Instagram gönderi yükleme kısmına girince fotoğraf seçerken kasıyor fakat onun dışında telefon zaten yeni ve daha yeni olmaya başladı. Başka uygulamalarda olmuyor bu olay. Neden oluyor olabilir? Uygulama önbelleğini temizledim ve telefonu yeniden başlattım fakat...
  14. E

Reboot And Select Boot Device Hatası

Kapatıp açın bilgisayarı. Aynısı benim de başıma gelmişti ama nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum. Bir kapatıp açmayı dener misiniz olmazsa yazın başka çözümler bulmaya çalışalım.
  15. E

Pop up engellendi mesajı nedir?

Aktif olarak AdBlock kullanıyorum. Belki pop upın açılmama sebebi o olabilir.
Geri