Mosfet, pcb kalitesi olarak soruyorsanız üst segment bir anakart yanlış hatırlamıyorsam 80a drmos kullanıyor, alc4080 yada 4082 ses yongası kullanıyor, görsel olarak zaten diyecek laf yok. ben 14k iken almıştım şu anda 12900 iken bile alınır, indirimde yakaladığında daha iyi bir alternatifin...
çok fazla overclock ile işiniz yoksa b850 alıp geçin, ben de b850-a strix aldım memnunum ama daha fazla stabilite filan bekliyorsanız mosfet kalitesi ne kadar iyiyse o kadar iyi sonuçlar alırsınız, kaldı ki default yada pbo da filan kullanacaksanız drmosfet'ler fazlasıyla uzun ömürlü olur. +...
şöyle ki yanlış bilmiyorsam eğer 1h 1l en düşük seviye mosfet olarak geçiyor sıralama yapacak olursak sps-drmos-1h2l-1h1l olarak gidiyor evet, msi'ın tomahawk b850'den itibaren sps kullandığı bir gerçek. Asus top seviyesi b850 de bile 90A drmos kullanıyor olması lazım yanlış bilmiyorsam.
şu anda perakende dağıtımında ki yeni cpu üretimi olarak söylenmişti başka bir forumda, özellikle bir çok arkadaş aldığı ürünün uyumsuzluğunu dile getirmişti o yüzden hani şu anda bu router'i alsak kumar oynamış olmuyor muyuz? eğer sen kesin uyumlu diyorsan alıp denemek istiyorum openwrt ama...
Yanlış hatırlamıyorsam bu modelde 2 farklı cpu üretimi söz konusuydu, 1 tanesi ile openwrt uyumluydu, tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim, kontrol etmekte fayda var.
Üç gün önce sipariş etmek mi benim suçum haha, bu arada kart baya kaliteli ses yongası, mosfet ve kapasitörleri drmos 80a kapasitör olması lazımdı. Su fiyata alınabilecek en iyi kartlardan biri olabilir b850 steel legendden sonra
[H3 id='MSI+MPG+B850+EDGE+TI+WIFIbu+baya+iyi+de+15k+etmez+zira+ne+puan+kampanyas+ne+de+taksit+kampanyas+hi+biri+yok.+Bari+pein+fiyatna+6+taksit+yap+bi+al-benisi+olsun.']MSI MPG B850 EDGE TI WIFI
bu baya iyi de 15k etmez, zira ne puan kampanyası ne de taksit kampanyası hiç biri yok. Bari peşin...
kampanyadan önce örn: 13.200 13.300 lira olan anakart kampanya sonrası 14k oldu :) vade farkını zamlara yedirdiler yine. Ya gerçekten bu e-ticaret sitelerinden tiksinti geldi artık.