20 tane eczaneye sordum hiç birinde izopropil alkol yok internetten de almak istemiyorum hepsinde kargo ücreti var güvenli olacak şekilde başka neyle silinebilir?
thermalright alacaksan net en şık duranı bu ya https://www.gaming.gen.tr/urun/560629/thermalright-frozen-edge-360-black-360mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
psu dışında iyi gibi psuyu da tutarım ama değiştirmek için zorlamam. Hatta anakartta bile b650'lere bakabilirsin fiyat düşürmek istiyorsan pcie 4.0'la 5.0 arasında 5090 kullanırken bile %1'le %4 arasında fark oluyor sadece.
Ben takım tutar gibi savunmuyorum da sen baya komplo teorisi yazmayı seviyorsun o garip. TR'deki her satıcı zaten bi yerden dürtüp ceplerini doldurmayı seviyor buna karşı değiliz de 41'den giden ekran kartını 38'e alabiliyorsan o ekran kartı biter. Ben almıyorsam kimse almaz diye bakmak bi...
Alanlardan biri de benim hatta sırf yazmak için üye oldum. Stokların 10 dkda bitmesi gayet normal kredi kartım kayıtlı olmasına rağmen alıp sayfayı yenilediğimde 32 adet kalmıştı hatta bitmesi düşündüğümden uzun sürdü geçen hafta da 9700x aldım. Siz yetişemiyorsanız bence biraz da sizin...