ExileX isimli üyenin son içerikleri

1. E

İşlemcideki termal macunu neyle silebiliriz?

Tamamdır çok teşekkürler
  2. E

sıkma temizleme işini soğutucuda deniyim eğer bez parçası bırakmazsa öyle yapıyım :D
  3. E

uçucu olmayan çözümler bi tık korkutuyor beni bi yerine bir şey damlar görmem vs. diye
  4. E

Ryzen 5 7500f mi ryzen 7 5800x mi

7500f
  5. E

20 tane eczaneye sordum hiç birinde izopropil alkol yok internetten de almak istemiyorum hepsinde kargo ücreti var güvenli olacak şekilde başka neyle silinebilir?
  6. E

5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

Evet FSP Vita'yı ben de öneriyorum hatta kullanıyorum Corsair'ın bu modeline göre biraz daha verimli çalışıyor
  7. E

OEM GTX 1050 Tİ ALINIR MI

OEM dediğin zaten galax palit asus gibi markaların yaptığı 1050 ti'lara deniyor ama özellikle oem diyip marka belirtmiyorsa bu video
  8. E

Media Markt BU SİSTEM KAZIKLANDIK MI

Sıra ne tarafta başlıyor?
  9. E

9700x için sıvı soğutma önerisi

thermalright alacaksan net en şık duranı bu ya https://www.gaming.gen.tr/urun/560629/thermalright-frozen-edge-360-black-360mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  10. E

5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

psu dışında iyi gibi psuyu da tutarım ama değiştirmek için zorlamam. Hatta anakartta bile b650'lere bakabilirsin fiyat düşürmek istiyorsan pcie 4.0'la 5.0 arasında 5090 kullanırken bile %1'le %4 arasında fark oluyor sadece.
  11. E

R5 5600 undervolt/overclock

Deneme yanılma yoluyla PBO advanced'i açıp yapmanı öneririm overclocktansa undervoltta daha iyi değerlere ulaşabilirsin.
  12. E

Yardım FSP Hydro K Pro HD2-850W Gen5 850W +80 Bronze PSU

FSP iyi markadır ama K Pro serileri genelde önerilmiyor bu model hakkında çok bir inceleme bulamadım acelen yoksa üstüne koyup Vita alabilirsin
  13. E

❌İndirim Bitti! RTX 5070Ti Phoenix Ekran Kartı 38.999 lira

Ben takım tutar gibi savunmuyorum da sen baya komplo teorisi yazmayı seviyorsun o garip. TR'deki her satıcı zaten bi yerden dürtüp ceplerini doldurmayı seviyor buna karşı değiliz de 41'den giden ekran kartını 38'e alabiliyorsan o ekran kartı biter. Ben almıyorsam kimse almaz diye bakmak bi...
  14. E

❌İndirim Bitti! RTX 5070Ti Phoenix Ekran Kartı 38.999 lira

Alanlardan biri de benim hatta sırf yazmak için üye oldum. Stokların 10 dkda bitmesi gayet normal kredi kartım kayıtlı olmasına rağmen alıp sayfayı yenilediğimde 32 adet kalmıştı hatta bitmesi düşündüğümden uzun sürdü geçen hafta da 9700x aldım. Siz yetişemiyorsanız bence biraz da sizin...
Geri