Ya genelde odamda beni idare etmesi için televizyonu şimdi alıcam yazın çalıştığım parayla zaten maksimum 20k bütçem var zorlarsam bunlarda mantıklı geldi o fiyatlara baktıklarıma ekstra thomson markada var veya next ve sunny
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler kendi çapımda odama televizyon düşünüyorum ve aklımda bir sürü model var ve yazın çalıştığım parayla çıkabileceğin maksimum tutar 18bin civarı birkaç model baktım araştırdım bunlar arasında hangisini almak sizce mantıklı veya daha iyi önerileriniz varsa...
Merhaba direk konuya giriyorum bir kaç araştırmadan sonra Honda Msx 125 motorunu beğendim ama çoğu incelemede küçük motor diyorlar benim boyumda 180 civarı ve 88 kiloyum motor altımda çok sırıtır mı veya küçük durur mu. Eğer küçük durur veya bundan bu motor daha iyi dediğiniz motor önerileri...
Merhaba ben https://www.gaming.gen.tr/urun/107991/ultima-5500-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Bilgisayarı almayı düşünüyorum yanında maksimum 3 bin TL bandında bir monitör baktım ama pek bulamadım sizin bildiğiniz güzel bir monitör...
12-13 bin TL arası hazır sistem var mı fiyat performans olarak biraz baktım ama pek düzgün bir şeyle karşılaşmadım illa kasa olmak zorunda değil dizüstü'de olabilir ama kasa tercihim
Pc yok o yüzden uzun oyunların eğlenceli olması benim için önemli uzun süre oynayabilmek için
1669302044
Çevremde yok Manisa'da yaşıyorum küçük bir yer