Sorun şu ki internetim altyapım dan dolayı bana sadece 77mbs olarak geliyor ama modemim bana altyapımın 94 mbs aldığını söylüyor işin garip yanı ise bütün mahallenin eliktiriği kesildiği zaman başlıyor çünkü eliktirikler gidip geldiğinde altyapım bana ne kadar hız verebiliyorsa onu veriyor...
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-blic-red-swicth-mini-rgb-mekanik-q-oyun-si-t60-fiyati,364090023.html
Kulannıyorum çok sinirlenip kırmaya çalıştım sadece w bozuldu
Sen yazınca fark ettim az önce sildim ve sorun tamamen çözüldü hatta açılışta bilgisayar 10 saniye boyunca kendine gelemiyordu o bile düzeldi çok teşekkür ederim.
Doğru biliyorsun ve o miktaarı verince hem discord hemde oyun açık olunca bile salan ram yetersiz bellek hatası veri bütün uygulamaları kapatıyor şu anda çözümü 52 gb vererek buldum ama o da 3 saat sonra dolmaya başlıyor
konuyu anlamadınız galiba sanal ram bende bozuk format attım düzelmedi sanal rami silmeme rağmen kendisi otomatik biraz alıyor ama o yetmiyor ve uygulamalar kapanıyor tamemen dolduğunda ise bilgisayar kullanılamaz hale geliyor
Windows 11 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır bu sorun var sanal ram çabucak doluyor ram temizleme uygulaması bile müdahele edemiyor bir çözümü var mı ?
Sadece google açık o da bu konuyu yazıyorum .
Rtx 2060 super forza horizon gibi oyunlarda ultra 1080p de 90 80 fps arası yani olması gereken değerleri verirken cs 2 de ve Fortnite çok düsük fps veriyor hatta fortnite ı en düşük ayarlarda performans modunda oynuyorum ve orada ortalama 140 anca alıyorum eski ekran kartım 1050 ti ile hemen...