ExperTR isimli üyenin son içerikleri

1. ExperTR

Çok garip bir sorunum var

snr değeri türktelekomun verdiği modemlerde ayarlanıyor mu yapılıyorsa da ayar hangi menüde
  2. ExperTR

eve güzel açıklamışsın ama benimki kısa sürmüyor ben modemi resetliyene kadar yüksek hız almaya devam ediyorum
  3. ExperTR

Sorun şu ki internetim altyapım dan dolayı bana sadece 77mbs olarak geliyor ama modemim bana altyapımın 94 mbs aldığını söylüyor işin garip yanı ise bütün mahallenin eliktiriği kesildiği zaman başlıyor çünkü eliktirikler gidip geldiğinde altyapım bana ne kadar hız verebiliyorsa onu veriyor...
  4. ExperTR

Samsung a12 rom önerisi

hocam banka uygulamaları çalışacak mı yada kamera vb siz kurduysanız söyleyebilir misiniz
  5. ExperTR

Samsung a12 rom önerisi

Elimde bir a12 var çok fazla kasıyor cihaz için herhangibi bir room işimi görür uyumlu olan bildiklerinizi yazarsanız sevinirim
  6. ExperTR

Yardım %60 klavye önerisi switch farketmez

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-blic-red-swicth-mini-rgb-mekanik-q-oyun-si-t60-fiyati,364090023.html Kulannıyorum çok sinirlenip kırmaya çalıştım sadece w bozuldu
  7. ExperTR

i7-10700F rtx 2060 super nasıl

i7-10700F rtx 2060 super nasıl ikili olur şu anda i3 10100f rtx 2060 super var ve işlemciyi i7 ye çekmek istiyorum.
  8. ExperTR

Çözüldü✓ Sanal ram 45 gb vermeme rağmen doluyor

Sen yazınca fark ettim az önce sildim ve sorun tamamen çözüldü hatta açılışta bilgisayar 10 saniye boyunca kendine gelemiyordu o bile düzeldi çok teşekkür ederim.
  9. ExperTR

Doğru biliyorsun ve o miktaarı verince hem discord hemde oyun açık olunca bile salan ram yetersiz bellek hatası veri bütün uygulamaları kapatıyor şu anda çözümü 52 gb vererek buldum ama o da 3 saat sonra dolmaya başlıyor
  10. ExperTR

konuyu anlamadınız galiba sanal ram bende bozuk format attım düzelmedi sanal rami silmeme rağmen kendisi otomatik biraz alıyor ama o yetmiyor ve uygulamalar kapanıyor tamemen dolduğunda ise bilgisayar kullanılamaz hale geliyor
  11. ExperTR

Windows 11 Sanal Bellek Sorunu

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi hocam ?
  12. ExperTR

Windows 11 kullanıyorum yaklaşık 3 aydır bu sorun var sanal ram çabucak doluyor ram temizleme uygulaması bile müdahele edemiyor bir çözümü var mı ? Sadece google açık o da bu konuyu yazıyorum .
  13. ExperTR

Rtx 2060 super fps sorunu

Darboğaz ı azaltıp ekran kartı yünükü artırabilecek windows ayarları var mı peki
  14. ExperTR

İ3 10100f
  15. ExperTR

Rtx 2060 super forza horizon gibi oyunlarda ultra 1080p de 90 80 fps arası yani olması gereken değerleri verirken cs 2 de ve Fortnite çok düsük fps veriyor hatta fortnite ı en düşük ayarlarda performans modunda oynuyorum ve orada ortalama 140 anca alıyorum eski ekran kartım 1050 ti ile hemen...
Geri