Şu anda No DP Signal hatası veriyor ekran gelmiyor hocam buna bir önerin var mı ve sistemi Gamingentr'ye geri gönderme şansım var mı? Son sorum bir şekilde açtığımı varsayarak dediğin şeyi nasıl yapabilirim?
Sırayla başımdan geçenleri tek tek anlatıyorum. Sistem elime ulaşalı 21 gün oldu. İlk gün montajını yaptım. Kurulumu yaptıktan sonra "no DP 1 Signal from your device" hatası vererek ekran hiç gelmedi. Daha sonra ekran kartını tutan vidaları gevşetip yeniden sıktım. Ekran geldi 10-15 gün kadar...
Peki daha iyi önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Monitor dahil. Yardım etmek isterseniz lütfen tek bir yerden toplanabilen yerlerden atın çünkü montaj yapmayı bilmiyorum bilsemde kırarım kesin sakarlıktan dolayı.
Yani beni oyun ve yazılım anlamında 4-5 sene götürmesini istiyorum. Yani önümüzdeki 4-5 sene içinde çıkacak ve şu an güncel olan oyunları da oynayabilmek istiyorum. Bunu dikkate alarak sistem önerebilir misiniz?
Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Sistem parçalarını tek tek atmazsanız çok iyi olur çünkü montajdan da anlamıyorum. Ayrıca monitor de önerebilir misiniz?
Hocam benim şu an ihtiyacım var. Bana yardım edebilir misiniz toplamamda. Bütçe 65 binden aşağı çözülürse ben razıyım hatta çok iyi olur.(Monitor dahil)
Allah aşkına ben 55 bine çözerim diye çıktım yola.Sonra arkadaşlarım bunlardan aşağısı olmaz.Sıkıntı yaşarsın.Boşuna para verirsin diye bu sistemleri önerdiler. 70 bine çıkıyorum benimde affedersiniz bir taraflarım çıkıyor. Daha hesaplı toplanıyorsa gerçekten çok mutlu olurum. Bu da gerçekten...