expowallstreet isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Bu işlemcinin bu sıcaklıklara çıkması normal mi?

Hayır hocam ben ramden diye düşünüyorum ramin hepsini kullanıyor pc
  2. E

Çözüldü✓ Bu işlemcinin bu sıcaklıklara çıkması normal mi?

Geçen gün bir arkadaşımıza pc aldık satan adam al sat ve toplayıp satanlardan. Valorantta bu sıcaklıkları görmesi normal mi İ3 12100f Msi 3060 12GB Ram 8 Soğutucu stok değil frisby marka Adam macununu yeni yenilediğini söyledi bu arada Yardımcı olursanız sevinirim
  3. E

Çözüldü✓ ZOTAC GTX1650 4GB Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
  4. E

Hocam gtx 1080 var 3 fan baya eski sanırsam ne düşünüyorsunuz
  5. E

Üstüne para eklemek istemiyorum ekran kartım kaça giderse artık
  6. E

Elimde r5 3500x, Gtx1650 combosu var ekran kartımı satıp ne alabilirim darboğaz yapmayan ve beni uzun süre idare edebilecek bir gpu? Fiyatlar 3k ile 4k arasında o kadar eder mi bilmiyorum (psu 650w)
  7. E

HAVİT FUXİ H3 USB adaptör

Dış kasaya ve konfora bende katılıyorum belki bu fiyata bu kadarıyla yetinmek lazım
  8. E

Burası türkiye kimleri kimleri araya sokarlar markalarının kötülenmemesi için yılan hikayesine döner en iyisi tercih etmemek
  9. E

Ürünü kısacası özetlersek ürün hafif kulak pedleri acıtmıyor yandaki menteşeler biraz zorlanıyor yukarı aşağı oynatırken ses kalitesi olarak vasatın üstü ben ets2 oynuyorum genellikle ses olarak cızırtı veya beni rahatsız eden bi herhangi bişey yok almak isteyen arkadaşlar içinde bilgi olsun...
  10. E

Bana şanş işi gibi geliyor. Geçen sene 2024 marttan beri kullanıyorum (10 ay) 1737716713 Siz ürünü aldınız mı yoksa alacakmısınız?
  11. E

İşte sıkıntıda orda firma değiştirme iade taleplerine olumlu bakmadığından bir sürü insan mağdur durumda. Karar sizin
  12. E

Hocam ürünü halen kullanıyorum kendimce tak çıkar çıkar yapıyordum bi sıkıntı yok şuanlık siz genede kulaklığı kullanacağınız zaman usb takıp işiniz bitince çıkarın tek çözüm bu diye düşünüyorum
  13. E

Rampage en azından ilgili ancak bu firma gerçekten rezalet böyle giderse Türkiye pazarından çekilir Not: gelişmeleri aktaracağım
  14. E

Herkesin ucuz diye aldığı sözde oyuncu kulaklığı olan havit fuxi h3 oyuncu kulaklığında bazı kronik sorunlar var öncelikle Kulaklığın içinde pc ye bağlamak için çıkan 2.4ghz adaptörü bir süre sonra bozuluyor ve kimse bir çözüm bulamıyor ANCAK! bunun kendimce bir çözümü olduğunu düşünüyorum ve...
Geri