Geçen gün bir arkadaşımıza pc aldık satan adam al sat ve toplayıp satanlardan. Valorantta bu sıcaklıkları görmesi normal mi
İ3 12100f
Msi 3060 12GB
Ram 8
Soğutucu stok değil frisby marka
Adam macununu yeni yenilediğini söyledi bu arada
Yardımcı olursanız sevinirim
Elimde r5 3500x, Gtx1650 combosu var ekran kartımı satıp ne alabilirim darboğaz yapmayan ve beni uzun süre idare edebilecek bir gpu?
Fiyatlar 3k ile 4k arasında o kadar eder mi bilmiyorum
(psu 650w)
Ürünü kısacası özetlersek ürün hafif kulak pedleri acıtmıyor yandaki menteşeler biraz zorlanıyor yukarı aşağı oynatırken ses kalitesi olarak vasatın üstü ben ets2 oynuyorum genellikle ses olarak cızırtı veya beni rahatsız eden bi herhangi bişey yok almak isteyen arkadaşlar içinde bilgi olsun...
Hocam ürünü halen kullanıyorum kendimce tak çıkar çıkar yapıyordum bi sıkıntı yok şuanlık siz genede kulaklığı kullanacağınız zaman usb takıp işiniz bitince çıkarın tek çözüm bu diye düşünüyorum
Herkesin ucuz diye aldığı sözde oyuncu kulaklığı olan havit fuxi h3 oyuncu kulaklığında bazı kronik sorunlar var öncelikle
Kulaklığın içinde pc ye bağlamak için çıkan 2.4ghz adaptörü bir süre sonra bozuluyor ve kimse bir çözüm bulamıyor ANCAK! bunun kendimce bir çözümü olduğunu düşünüyorum ve...