hem ders çalışmak için hemde oyun oynamak için tablet bakıyorum bütçem 26-27 k bandıda ipad a16 ve honor magic pad 2 arasında kaldım hangisi alınır veya bu fiyat bandına alabileceğim daha iyi tablet varmı
merhabalar 15-20 k bütçem var bu bütçeye uygun oyun oynayabileceğim bir tablet almak istiyorum ayrıca grafik tasarımı için kalem desteğide olmalı şimdiden önerilieriniz için teşekkürler
merhaba dün epic gamesten indirimden rdr2 aldım oyunu idirdim ama oyuna giriş yaptığım andan böyle bir hata aldım hiç oynamadım sorunu nasıl çözebilirim
reis rockstar destekle iletişime geçemiyorum kkonu seçin diyor ama öyle bir konu yok
1691596888
bro yardım edermisin rockstar destekle iletişeme geçmem için
merhabalar ben epic games gta 5 i ücteriz verdiğinde almıştım ve epic games hesabımı bir eockstar hesabına bağladım ve o hesabı unuttum oyunu indirdim anca epic games hesabım o unuttuğum hesaba bağlı olduğu için giremiyorum yardım edermisiniz . resimde gösterilen hatayı veriyor
hocam önecelikle teşekkür ederim peki bana 10k gibi bütçeli pc önerirmisin
1655957652
hocam ikinci el aklımdan geçmedi değil elimde olan bütçe 6000 tl ama eski pc yi satarsam 10.000 tl gibi bit bütçem olur bana 10.000 tl ye pc önerirmisin peki