exzeriyet isimli üyenin son içerikleri

1. E

obs i açınca windows kasıyor

Streamlabs obs i denedin mi ?
  2. E

En ucuz ROG 3070 / 3070ti fiyatı ?

Kaçırdığım fırsatı tekrar yakaladım ve rog strix 3070 'i yukarıdaki fiyattan satın aldım.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
  3. E

Az önce amazonda 10240 liraya 3070 gördüm yetişemedim almaya :(
  4. E

Malesef öyle :/
  5. E

İnanın bende o ürüne takılmıştım ama daha uygun bulabilirmiyim diye düşünüyordum.
  6. E

Arkadaşlar selam, ASUS ROG STRIX Serisi ekran kartı kullanıyorum ve memnunum.Kartımı yeni nesil ile yükseltmek istiyorum ve aklımda bu iki kart var fakat piyasada fiyatlar hayli değişken.Bana bu kartlardan birini en uygun fiyata ve güvenli şekilde nereden alabileceğimi söylermisiniz ?
  7. E

Türk Telekom upload hzıları hakkında

1080P İçin 6mb upload yeterli olur mu ?
  8. E

Türk Telekom upload hzıları hakkında

Merhaba değerli arkadaşlar, Türk telekom için upload hızları nedir ? Yakın zamanda fiber altyapımız tamamlanacak ve yayın açmak istiyorum.Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi kaç mb upload ve dowload hızları alıyorsunuz ve fiyatları nedir.Şimdiden teşekkür ederim.
  9. E

Format Atarken yaşanan hata

Şöyleki eski sistemlerde format aşamasında sorun yaşayan arkadaşım olmuştu.Kendisi cihazı bana gelirdi sırasıyla windows 7 / 8 /10 ve linux kurulum denemeleri yaptım.Uzun uğraşlardan sonra hdd değiştirdiğimde sorun çözüldü.Durum bundan ibaret.Eğer arkadaş boot ekranına ulaşamıyorsa ,usb disk...
  10. E

Format Atarken yaşanan hata

Hdd ölmüş geçmiş olsun.
  11. E

3070 ROG STRIX Sistem önerisi

Herkese selamlar, ROG STRIX 3070 İle sistemimi güncellemek istiyorum fakat malumunuz tek olarak satılmıyor.Bana içinde 3070 ROG STRIX barındıran uygun fiyatlı bir sistem önerebilir misiniz? ?
  12. E

Ryzen 1700 oc tavsiyesi verebilecek kimse var mı ?

H115İ RGB Platinum kullanıyorum soğutma açısından bi sorunum yok.Siz hangi voltajı kullanıyorsunuz ?
  13. E

Call of Duty WARZONE Düşük FPS

Ekran ölçeklendirmesi ile düzenleme yaparak tekrar deneyin.
  14. E

Çift Ekran

VGA Çıkışlı monitörünüz için hdmi to vga dijital çevirici kullanmanız gerekiyor ve 5v güç desteği olan model olmasına dikkat edin.
  15. E

Laptop çift ekran

Analog dönüştürücülerde güç destedği olmaz ve bağlantı stabil değildir.Görüntü devamlı gider ve sorun yaratır.HDMI dijital bi çıkıştır vga ise analog bu nedenle dijital bi dönüştürücü kullanmalısın.
Geri