Arkadaşlar selam,
ASUS ROG STRIX Serisi ekran kartı kullanıyorum ve memnunum.Kartımı yeni nesil ile yükseltmek istiyorum ve aklımda bu iki kart var fakat piyasada fiyatlar hayli değişken.Bana bu kartlardan birini en uygun fiyata ve güvenli şekilde nereden alabileceğimi söylermisiniz ?
Merhaba değerli arkadaşlar,
Türk telekom için upload hızları nedir ? Yakın zamanda fiber altyapımız tamamlanacak ve yayın açmak istiyorum.Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi kaç mb upload ve dowload hızları alıyorsunuz ve fiyatları nedir.Şimdiden teşekkür ederim.
Şöyleki eski sistemlerde format aşamasında sorun yaşayan arkadaşım olmuştu.Kendisi cihazı bana gelirdi sırasıyla windows 7 / 8 /10 ve linux kurulum denemeleri yaptım.Uzun uğraşlardan sonra hdd değiştirdiğimde sorun çözüldü.Durum bundan ibaret.Eğer arkadaş boot ekranına ulaşamıyorsa ,usb disk...
Herkese selamlar,
ROG STRIX 3070 İle sistemimi güncellemek istiyorum fakat malumunuz tek olarak satılmıyor.Bana içinde 3070 ROG STRIX barındıran uygun fiyatlı bir sistem önerebilir misiniz? ?
Analog dönüştürücülerde güç destedği olmaz ve bağlantı stabil değildir.Görüntü devamlı gider ve sorun yaratır.HDMI dijital bi çıkıştır vga ise analog bu nedenle dijital bi dönüştürücü kullanmalısın.