Öncelikle önerilerin için teşekkür ederim, yükseltici almayı planlıyorum. Termal ped konusuna gelirsek emin değilim. Alıp deneyebilirim, muhtemelen denerim. Şimdilik tekrardan içini açıp bakımını yapmayı planlıyorum. Belki fanlar yeterince yerine oturmamıştır bir fikrim yok. Wintoys programını...
Termal macunu tam olarak bilmiyorum abimden alıp kullandığım için, kaliteli olmayabilir emin değilim. Uygulamayı normal bir şekilde işlemcinin üzerine yaptım. Önce eski termal macunu bir güzel silip sonrasında biraz termal macun sıkıp işlemcinin üzerine dağıttım.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bir laptop kullanıcısıyım ve yaklaşık 4-5 ay öncesinde bilgisayarımın içini açıp temizledim. Termal macun yenilemesi yaptım ve sıcaklık ile alakalı problemim yoktu en azından şu ana kadar. CPU boşta olmasına rağmen gereksiz bir şekilde sıcak ama fanlarıma ya da...
Güç yönetiminde maksimum performans seçili, direkt bilgisayarın güç yönetimini sordun diye varsayıyorum. Laptopun kendine ait oyun için bir modu yok sadece fan hızını ayarlamak için olan modu var onda da performans seçili. RAID driverı hariç bütün driverları kurmuş olmam lazım.
Evet client falan seçili, sadece lolde değil genel olarak çoğu oyunda böyle fps düşüşü yaşıyorum. Şu anda tft oynamama rağmen fpsim 30-40 civarlarında geziyor.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bilgisayarım ortalama bir şey olmasına rağmen fpslerimin çok düşük olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarı yakın bir zamanda formatladım ve formatlamadan önce fpslerim bu kadar düşük değildi. Driverları normal bir şekilde yükledim ancak ekran kartımı oyunlarda...