Öncelikle selamlar, sistem almayı düşünüyorum fakat aklımda bir fikir yok. Hangisini alacağımı bilmediğim için buraya başvurmaya karar verdim. Bütçenin içinde monitör de olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Bütçem maksimum 40k ama daha düşük olursa iyi olur.
Arkadaşlar, üniversitenin başlamasıyla birlikte kendime masaüstü bir bilgisayar almayı planlıyorum fakat kafamda pek bir şey yok. Piyasaya pek hakim değilim ama iyi bir şey istiyorum, yazılım ve grafik üstüne çalışacağım ek olarak oyun falan oynayabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Yardımcı...
11 Kasım indirimlerinden yararlanarak kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum, silikonlu olursa daha mutlu olurum.
Not: Kulağım birazcık küçük ondan dolayı taktığımda düşmesini istemiyorum :/
Geforce Now'dan arkadaşlarımla Phasmophobia beta girmek istiyorum gereken yönetmleri yaptıktan sonra oyun yükleniyor ama sebepsiz bir şekilde oyundan atıyor çözümü var mıdır acaba?
Hata kodu: 0x80030020
(Not:Bu hata birkaç gün önce yoktu gayet güzel oynuyordum ancak düne kadar ne kadar denesem...
Arkadaşım beta testinde premium hesaba sahip kendsinin iyi bir bilgisayarı olduğu için bana verdi hesabı ama önceden kendi steam hesabını bağlayıp test yaptığı için ben kendi steam hesabımı bağlasam bile onun steam hesabındaki oyunları oynayabiliyorum nasıl düzeltebilirim?
1614064557
@Abdullah...