Eyisha isimli üyenin son içerikleri

1. Eyisha

Ne yapmaliyim acil yardim

Kanka eve yeni geldim kendi kendine bu ekrani verdi yeni acarken Tesekkur ederim hocam cahilligimden cok panik yaptim
  2. Eyisha

Ne yapmaliyim acil yardim

Evdekiler masahi temizlerken bisi olmus buna ne yapmam lazim ilk defa goruyorum
  3. Eyisha

Format attırdım d diski sıfırlanmamış

d yi sıfırlamama gerekte yok aslında uygulamalara erişebilsem benim için uyar da nasıl yapıcam bilgim yok malesef
  4. Eyisha

Format attırdım d diski sıfırlanmamış

Merhaba bir tanıdığım pcye format attırdım. Windows C diskindeydi C diski sıfırlanmış w10 dan w11 yaptı pcyi. Bilgisayarı açtım bir sorun yok sonra dosyalara baktım C tertemiz D Diskinin yarısı 500 gblık alan dolu bunu sıfırlamamış sanırım nasıl yaparım yardım eder misiniz tekrardan mı format...
  5. Eyisha

Max 1500tl tıraş makinesi

Hem numaralı hem de 0 kesecek tıraş makinesi arıyorum aklımda oneblade var ama önerilere açığım
  6. Eyisha

Hangi kulaklığı almalıyım

modeli biliyor musunuz hocam
  7. Eyisha

Havit GameNote H2002P Alınır mı?

hocam bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum üründen memnun musunuz
  8. Eyisha

Hangi kulaklığı almalıyım

usb girişli kulaklık arıyorum bu ikisi arasında kaldım https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2002p-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687?merchantId=968...
  9. Eyisha

Yardım 2k f/p kulaklık önerisi

usb girişli kulaklık lazım beyler 3.5mm jak girişi yok kasada dönüştürücü de işlemiyor kasanın mikrofon kısmı bozuk sanırım usb ile olması lazım o yüzden 2k yı geçmeyecek bir kulaklık lazıım h2002d aldım iade edicem jak girişli olduğu için malesef
  10. Eyisha

Yardım H2002D mikrofon çalışmıyor

merhaba kulaklık yeni elime geçti ve mikrofonu çalışmıyor ses kaydı vs aldım gelen ses sadece cızırtı çözümü var mı bunun
  11. Eyisha

Yardım Max 2k kulaklık önerisi

oyun amaçlı 2kyı geçmeyecek kulaklık önerir misiniz
  12. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

şuan indiriyorum zaten 20lvle kadar deneyecem mmo açlığım tuttu ve uzun süre tatmin etmesini istiyorum. Amacım önceden bilgi almak o yüzden önerdiğiniz bir kanal forum vs var mı türkçe içerik sunan yoksa da sıfırdan mala anlatır gibi ingilizce içerik de olur ama tercihim türkçe
  13. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir genişleme paketi alınması gerektiğini söylüyor o da 2 yıl önceden kalma şu anda The War Within var oyunu oynamak için war within+ game time mı...
  14. Eyisha

Yavru kedi için neler almalıyım

Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi bilgiler bırakabilirse mutlu olurum teşekkürler. Kedi 6 haftalık
  15. Eyisha

Bu devirde ps4 alınır mı ?

onu alıcam zaten o ayrı bu ayrı blodborne'un da pcye geleceği yok gow filan umrumda değil asıl hedefim bloodborne oynamak hacım vallahi soulslike takıntım yüzünden almak istiyorum ya helal olsun kral çok güzel cümle ikna ettin beni
Geri