Merhaba bir tanıdığım pcye format attırdım. Windows C diskindeydi C diski sıfırlanmış w10 dan w11 yaptı pcyi. Bilgisayarı açtım bir sorun yok sonra dosyalara baktım C tertemiz D Diskinin yarısı 500 gblık alan dolu bunu sıfırlamamış sanırım nasıl yaparım yardım eder misiniz tekrardan mı format...
usb girişli kulaklık arıyorum bu ikisi arasında kaldım
https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2002p-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687?merchantId=968...
usb girişli kulaklık lazım beyler 3.5mm jak girişi yok kasada dönüştürücü de işlemiyor kasanın mikrofon kısmı bozuk sanırım usb ile olması lazım o yüzden 2k yı geçmeyecek bir kulaklık lazıım h2002d aldım iade edicem jak girişli olduğu için malesef
şuan indiriyorum zaten 20lvle kadar deneyecem mmo açlığım tuttu ve uzun süre tatmin etmesini istiyorum. Amacım önceden bilgi almak o yüzden önerdiğiniz bir kanal forum vs var mı türkçe içerik sunan yoksa da sıfırdan mala anlatır gibi ingilizce içerik de olur ama tercihim türkçe
Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir genişleme paketi alınması gerektiğini söylüyor o da 2 yıl önceden kalma şu anda The War Within var oyunu oynamak için war within+ game time mı...
Bu hafta yavru bir kedi sahiplenicem. İlk olacağı için neler almam hangi markayı almam gerekiyor vs bir bilgim yok bilgili biri şu mama şu kum vs iyi gibi bilgiler bırakabilirse mutlu olurum teşekkürler. Kedi 6 haftalık
onu alıcam zaten o ayrı bu ayrı blodborne'un da pcye geleceği yok gow filan umrumda değil asıl hedefim bloodborne oynamak hacım
vallahi soulslike takıntım yüzünden almak istiyorum ya
helal olsun kral çok güzel cümle ikna ettin beni