eylsbbh isimli üyenin son içerikleri

1. eylsbbh

Mavi Ekran Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

olay görüntüleyicisi günlükleri gözüken bir şey mi, nerden bakabilirim. Güncellemeyi yapalı 1 hafta olmadı 1774551722 İşim bitince yazdıklarınızı deneyeceğim
  2. eylsbbh

Mavi Ekran Your device ran into a problem and needs to restart Hatası

2 ay önce buna benzer bi hata alıyordum bi şekilde youtubedan çözdüm sanmıştım fakat gene başladı son 2 gündür, arkadaşım ram veya ssd sorunudur diyor ne yapacağım. Herhangi bi oyuna girince değil bilgisayarda random brave, discord ya da spotifyda gezerken bi anda donuyor; spotifydan müzik...
  3. eylsbbh

HyperX solocast için hangi standi onerirsiniz

ya 20 inç varsa 20 inç alırım diyorum fakat o zaman da sanki uyumsuzluk olur gibi hissediyorum ikili alacağım galiba sorun yaşarsam iade ederim olmadı tek tek alırım fakat 2. monitör modeli bakmadım Chat okumak için alacağım 2. monitör veya discord için çok kullanmayacağım yanı
  4. eylsbbh

Zaten 2. monitörü sol tarafa doğru dikey kullanmaya çalışıyorum, bu masadan başka çarem yok çünkü oda zaten küçük sisteme ancak bu kadar yer ayırabiliyorum etrafı toplarlayıp Kablo kutusu alacağım aşağıya kablo kirliliğini o şekilde çözmeyi düşünüyorum. Onun dışında sığar mı yani. Monitörüm msi...
  5. eylsbbh

Ssteam aile uyari verito

Foruma sonradan gelecek arkadaşlar için güncelleme yapayim şöyle çözdük, Arkadaşların hesabına girip kendi bilgisayarım üzerinden daveti kabul ettim. Biz ekran paylaşımı yapıp qr kod ile giriş sağladık size de bunu öneriyorum.
  6. eylsbbh

Monitör standı bakıyordum o sırada micide aradan çıkartayım dedim ve bunu buldum...
  7. eylsbbh

Çözüldü✓ ATK MOUSE ARASINDAKİ FARK

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?_pos=1&_sid=38e87d0c9&_ss=r&variant=49239441047745 A9 İLE A9 PLUS ARASINDA Kİ FARK NE
  8. eylsbbh

Ssteam aile uyari verito

olumlu hocam
  9. eylsbbh

Ssteam aile uyari verito

neden oluto
  10. eylsbbh

Çözüldü✓ 60-65 klavye önerisi

keşke hocam, güzelmiş iyi günlerde kullanın
  11. eylsbbh

https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=48965956600001 yannlış atmışıım, buydu.
  12. eylsbbh

ajazz ak680 kullanıyorum gayette memnunum ama çoğunlukla bir tuşa basınca o harfi 3-4 kere algılıyo çok nadir de basmıyor o yüzden değiştirme arayışındayım, mümkünse beyaz ve tok sesli klavye arıyorum bütçe max 2.5 diyelim, yorumu size bırakıyorum benim bulduğum klavye budur, düşünceniz neler...
  13. eylsbbh

Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

Zio allinir mi yani kumas bi model bu attigimm xdrivea gore hangşisi sennce
  14. eylsbbh

Yardım Bu ram alınır mı? 3600mhz cl18'den buna gecmek fps kaybettirir mi?

yani hocam yaza doğru beyaz kasaya geçmeyi planlıyorum kule tipi soutucum olduguundan dolayı sıvıı sogutucu baktım oda buu ...
  15. eylsbbh

Yardım Bu ram alınır mı? 3600mhz cl18'den buna gecmek fps kaybettirir mi?

ya benim anakartta 4 slotluk yer var zamanında topladığımda 8x2 almıştık şu an bulamıyorum bulsam da 3 4 ten aşağı değil sarı sayfada normal mi bu 1773834800 [H3 id='BT-FORCE+VULCAN+TUF+GAMING+ALLIANCE+16G+2X8B']T-FORCE VULCAN TUF GAMING ALLIANCE 16G 2X8 [/H3] var
Geri