Merhaba arkadaşlar babama doğum günü hediyesi olarak kamera almaya karar verdim 35.000tl bütçem var bu fiyata fotoğraf çekmek için nasıl bir kamera alabilirim başlangıç seviyesinde bir fotoğracı kendisi.
Merhaba arkadaşlar monitör alıcağım ama ne alacağıma tam karar veremedim 2kda hem hikayeli hemde fps oyunları oynuyorum bu nedenle bu modeli tercih edicek gibiyim son kez sizlerden de bir tavsiye alayım dedim. maksimum bütçem 12.000tl bu fiyata daha iyi bir model alabilir miyim?
Yardımcı...
Evet sabahta aynısı önermiştiniz ama youtubeda pek bir incelemesini bulamadığım için birdaha sorayım dedim. bu fiyata daha iyisi bulunmaz mı diyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar 9.000tl bütçem var 2k ıps panel bir monitör bakıyorum sizce ne alabilirim bu bütçeye? Şuan aklımda Msı mag 275QF var.
Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.incehesap.com/evolve-tavsiye-sistem-fiyati-56588/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
Merhaba arkadaşlar arkadaşım böyle bir sistem alıcakmış bana danıştı bende alınmayacağını söyledim ama o ısrar etti sizce alınır mı?