Öncelikle herkese iyi akşamlar,bugün sarı sitede dolaşırken bir ilan gördüm 10 Bin TL'ye
MSI RTX 3060 12 GB OC
AMD RYZEN 5 5500
MSI A520M-A PRO
GSKILL Ripjaws ddr4 2x8 16 gb ram
500 gb m.2 ssd
özellikleri olan bir sistem satıcı altına kutu ve faturaları mevcuttur ama ekran kartında nadiren...
Herkese iyi günler abimin hediye ettiği yaklaşık 4 5 aydır kullandığım bluetooth kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor.Komutları çalışıyor ışığı da yanıyor ama bir türlü ses gelmiyor çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Genel anesteziden vazgeçtim,benim babamda eskiden olmuştu ve tırnak çekilmesi olmadan tedavi oldu,doktor benim operasyonu mu gerçekleştirirken kökünü tam almıyorum dedi kendi ağzıyla ve sonradan öğrendim ki kökünü tam almazsa tekrardan tırnak batması çıkarmış operasyon esnasında tam...
Öncelikle herkese iyi akşamlar ayak baş parmağımda toplam 2 tane tırnak batması var geçen yaz ameliyat oldum ama doktor hatası sonucu tekrar çıktı ve uyuşmasına rağmen basınç ve biraz fazla acı hissettim neredeyse ölüm gibiydi dikiş tırnak çıkarma kesme vs. sorum şu tecrübe eden ya da bilen...
Eski bir laptop um vardı ve onu 3000 TL'ye sattım şimdi bilgisayar alacağım monitörle beraber toplam 20 bin tl ediyor ve babam alacağını söyledi maddi durumumuz da sıkıntı yok para var yani ama sebepsizce babama yük olmuş gibi hissediyorum ve hüzünleniyorum içimden almamam gerektiğini söylüyorum...