eymenkanburzxc isimli üyenin son içerikleri

1. E

3000tl altına oyuncu kulaklık önerisi

Öncelikle bütçemde max 200 300tl oynama olur onu diyeyim şimdi konuya girmek istiyorum. İem kulaklıklar nasıl bilmem fakat hevesim var ama mikrofonum olmuyor o zaman da. IEM kulaklık önerirseniz yanında mikrofon olarak ne kullanabilirim onu da önerirseniz sevinirim. İşte aradığım özellikler: Ses...
  2. E

10.000 TL Altına 1080p Monitör Önerisi

Bütçemde 1000-2000 esneme olabilir başka olmaz 1080p arıyorum 1440p aşıyor beni kaliteli marka olmasını istiyorum James Donkey gibi markalardan istemiyorum. En az 240hz olmasını istiyorum 1msden aşağı olursa iyi olur ama sorun etmem Pivot olmazsa olmaz Parlaklık 400nitten aşağı olmasın...
  3. E

Yardım 5000 TL Klasik Saat Önerisi

Öncelikle klasik saat akıllı değil,klasik saat.Uzun zamandır araştırıyorum karar veremedim lütfen moda markası önermeyin bu fiyata en iyisi hangisidir acaba?
  4. E

2600 TL veya altına Parfüm Önerisi

Kalıcı,doğal içerikli,her mevsime her yere giden bir maskülen erkek parfümü arıyorum bütçem 2600tl esneme çok az olur önerilerinizi yazın ve kesinlikle çakma almam doğal içerikli olması çok önemli benim için
  5. E

Öneri 3000 TL'ye Kulaklık Önerisi

Bütcem 3000tl mikrofonu güzel kablosuz ve mümkünse beyaz bir kulaklik istiyorum hafif ve kulaklik pedleri kumaş olsun g435 düşünüyorum ama mikrofonu kötü bence 3500tlye kadar esneme olabilir
  6. E

Yardım Turbox Rx550 4gb Kaç tl eder

turbox rx550 4gb içini açmadım oyun oynadim sadece satmayı istiyorum en hızlı şekilde kaç kutusuz faturasiz etiketi duruyo kaç tl olur
  7. E

Yardım 4000-5000tl arası klavye önerisi.

Yakında bir klavye alacağım ve beyaz olmasını istiyorum uzun ömürlü olmasını istiyorum ve hotswapple olması harika olur şuan seçtiğim model https://www.gaming.gen.tr/urun/604008/akko-monsgeek-m1-v5-contour-lines-white-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu Not: Beyaz olacak siyah beyaz...
  8. E

Öneri 5000TLye klavye önerisi

60 klavye tercih etmiyorum bios tuşları ve bazen iş için de kullanıldığı için min 65 klavye alacağım
  9. E

Rekabetçi oyun oynadığım için rapid trigger ve snap tap istiyorum ama çok fark oluyormu bilmiyorum siz ne dersiniz
  10. E

Klavye alacağım ve bütçem 5000TL oynama biraz olabilir. Şimdiden Wraith W75 atacaklar için söylüyorum W75te çok sorun var diyorlar onu almayı planlıyorum fakat güvenemedimde daha iyisi varsa bu bütçeye göre atabilir. Klavyede istediğim özellikler: Mümkünse manyetik switch olması rekabetçi...
  11. E

Öneri Beyaz Gaming Klavye Önerisi

Wraith W75 benim için tam her şeyi uyuyor fakat böyle sorunlar için şüphe ile yaklaşmıştım sadece bundan istememiştim bu fiyata en iyisi denilebilir (benim için) şuan almak için en iyi seçenek bu gözüküyor almayı düşüneceğim.
  12. E

Wraith W75 ile bir çok kötü yorum okudum ve Wraith sitesinden kutu açıldıktan sonra iade edememe sebebiyle biraz şüpheleniyorum ne diyorsunuz bu dediklerimle alakalı?
  13. E

Merhaba öncelikle yeni bir klavye almak istiyorum ve beyaz bir sistem kuracağım için beyaz klavye arıyorum şimdi ise istediğim özellikleri sayıyorum: Hotswap olması (3-5 pin desteği) Mümkünse manyetik klavye olması. Mümkünse snap tap olması. Mümkünse 8KHz olması. RGB olması. PBT double shot...
Geri