Eymenzz isimli üyenin son içerikleri

1. Eymenzz

Mouspad lekesi nasıl çıkar

Gorseldeki mouspead kirini nasil temizlerim dostlar şampuan fln denedim sabun denedim olmadı hiç bir şekilde
  2. Eymenzz

Bilgisayar Kasasının Konumu İçin Öneriler

hocam su ust uste ekran için ne alzım peki biliyormusunuz 1769702966 soyle
  3. Eymenzz

Bilgisayar Kasasının Konumu İçin Öneriler

dostlar masam 120 cm gorseldeki gibi 2 moitorum ve kasam yukarda ama emin olamadım cok sıkısık gibi duruyormu kasanın yukarda olmasımı daha iyi assagıdamı sizce birde goruyorum bazı yerlerde iki monitoru ust uste koyuyorlar onun için northa ait bir kol gerekiyor degilmi onun için
  4. Eymenzz

Özel harekat kelebek alınır mı?

tek eksik bıcak suan yarın sabah bir daha bakıcam ama alırım gibi duruyo suan 1769389798 hiç bıc yok suan
  5. Eymenzz

yaklasık 1000tl ediyor ozel harekat daha uzerine koyamam buyuk ihtimal alıcam gibi yarın ya
  6. Eymenzz

onu asla almam inanılmaz kotu gozukuyor
  7. Eymenzz

bu saatte aktif varmıdır bilmem ama valorant magzama özel harekat kelebek geldi sizce alınır mı? hesapta hersey var ama bıcagım eksikti alıp kullanan varmı acaba
  8. Eymenzz

🔥İndirim Temu kupon alma yöntemi

nasıl kapanmadı hocam temu suanda sadece yerel depodan satıyor
  9. Eymenzz

Çözüldü✓ M2 SSD Windows ve BIOS’ta gözüküyor fakat Boot menüsünde gözükmüyor

usb ile yapıyorsun degilmi bunun için hayıra tıklaman lazım temiz yukleme
  10. Eymenzz

10.Sınıfta Bilişim Teknolojilerinde Hangi Alt Dal Seçilmeli?

ağ işletmenliğine çok zor olduğunu duydum ve çokta meraklı değilim açıkçası donaım merakım var ama ileriyide dusunuyorum diger dallara gore onu daha kapalı gibi geliyor
  11. Eymenzz

10.Sınıfta Bilişim Teknolojilerinde Hangi Alt Dal Seçilmeli?

dostlar merhaba bir sonraki sene lise 2 olacağım bir meslek lisesinde bilişim teknolojileri bolumunu okuyorum seneye bir alt dal seçmemiz gerekiyormuş galiba aşağıya yazıyorum bölümleri Yazılım Geliştirme Web Tasarım Veri tabanı programcılığı ağ işletmenliği donanım ve teknik servis benim...
  12. Eymenzz

Steam aile hesabına katılmak isteyen varmı

dostlar merhaba steam ailemize arkadasımla yeni kişi arıyoruz hesaplarımızın linkini paylasıyorum katılırım diyen olursa özelden yazabilir 🙏 Hesap 1 https://steamcommunity.com/profiles/76561199562288155/ Hesap 2 https://steamcommunity.com/id/pArdaoo/
  13. Eymenzz

Direnç kayıtlı redmi sıfırlanırsa sorun olur mu

merhaba yurt dısı direnc kaytılı bootloader kapalı redmi note 13 pro 4g cihazımı sıfırlasam bir sorun cıkartırmı bana sebek eveya acılmama gibi
  14. Eymenzz

Redmi note 13 pro 4g hyperos3 sonrasında main menude kalıyor

hocam simdi sıfırlamadan biraz daha baktım izin denetleyicisi cokuyor o yuzden acılmıyor uygulamalar isin kotu yani clash royal hesapımda baglı degil gmaile sıfırlarsam oda gidicek:cry:
  15. Eymenzz

Redmi note 13 pro 4g hyperos3 sonrasında main menude kalıyor

guncelleme sıkıntı cıkartır diyorsanız o zaman direk sıfırlayayım yapmak istiyordum normalde guzel gornuyordu
Geri