Eymenzz isimli üyenin son içerikleri

1. Eymenzz

Yagmacı sheriff varken one tap sheriff alınır mı?

dostlar magazaya one tap sheriff gelmiş bendede suan guncel olarak yagmacı sheriff var sizce one tap alınır mı? kullanlar varmı
  2. Eymenzz

Cs2 kasa anahtarı nerden alınır

Normalde valo oynuyom açmak için açıyorum çok önemli değilse bende kasayı aç diyinnce sadece kasadan çıkacak desenler görünüyor
  3. Eymenzz

Steam Parama El Mi Koydu?

Hesap satın almissin teknik olarak Steam sana yardımcı olmaz yasal bir işlem degil çünkü
  4. Eymenzz

Cs2 kasa anahtarı nerden alınır

dostlar merhaba cs2 de parçalanmıs kasam var 4 adet ama anahtarlı yok nereden alacam kasanın orda anahtar satın alda cıkmıyor
  5. Eymenzz

Valorant kuronomi phantom vs kuronomi ghost

ikiside 700 tl tek basına 1777673031 sheriff olarak yagmacı var zaten ve arcane magazaya gelmiyor
  6. Eymenzz

cok kararsız kaldım hocam ya genelde tabanca turunda sheriff oynuyorum aklım bi ghost gidiyo bi phantoma vallaha
  7. Eymenzz

cok bos gereksiz yere abartılıyor bence
  8. Eymenzz

dostlar merhaba kuronomi 2 seti geldi valorantta benim hesabımdada ghost ve phantom eksik 2 sinden birini alıcam ama kararsız kaldım sizce hangisi alıp digeri için farklı bir desen beklemem lazım
  9. Eymenzz

PUBG Mobile emülatörde maç bulmuyor

gameloop ile oyuna gir
  10. Eymenzz

2500 TL ye kadar manyetik klavye önerisi

Dostlar merhaba 2500 TL ye kadar beyaz manyetik klavye arıyorum
  11. Eymenzz

Karacalı vandal alınır mı?

Bencede kaos var ama artık ağır hissettirmeye başladı asilde tepiyor gibi geliyor sarı rengi çok güzel Karaçalınin
  12. Eymenzz

Karacalı vandal alınır mı?

merhaba dostlar valorantta yeni gelen karacalı setinin vandalı sizce alınır mı? suan bende vandal olarak kaos vandal yagmacı vandal asil vandal ve gunes akını vandal var
  13. Eymenzz

Max 1500 tl ye mouse onerisi

sorun yok bunada cıkarımda aklımda aslında suan valorant vct bıcagı kaldı ya bir daha gelmeyecek diye almayı dusunuyorum kararsız kaldım acaba mouse yazamı ertelesem
  14. Eymenzz

Max 1500 tl ye mouse onerisi

dostlar merhaba max 1500 tl ye kablosuz ve beyaz mouse arıyorum onerileriniz varmıdır benim aklımda gorseldeki var suanlık
  15. Eymenzz

EA Hesabım Çalındı ve Kalıcı Ban Sorunu

hesabı aldımda calan lavuk ne yaptıysa o yuzden banlanmıs benlik degil
Geri