dostlar merhaba windwos 11 25h2 guncellemesi geldi yukseltme seklinde yapayımmı biliyorum yukseltme pek tavsiye edilmez ama sıfırlayıp kuracak kadar vaktimde yok geceyimmi yoksa bir ara zamanın olunca sıfırlayarakmı gecmeliyim suanda 24h2 deyim
Dostlar merhaba temuda 2 adet hesabım vardi ikisndede aynı TC vardı isim falan her şey aynı ilk hesaptan baya siparişim var diğer hesaptamda sipariş verdim şimdi ama iki hesabında TC si aynı bir sorun yaratır mı bu gümrükte falan
dostlar merhaba cok hızlı yemeksepetinden yemek soyliyecegim ama kartımda temassız yok kapıda kredi kartı secenegi ile soylesem sifreli sekilde odeme ihtimalim varmı cunku genelde kuryeler post makinesi yerine telefon nfc ile odeme alıyor diye gormustum online sekilde odeyemiyorum onu eleyin direk
dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif...
merhaba bu sene lise bir oldum bir kaç haftaya sınavlar baslıyor meslek lisesinde bilişim teknolojileri okuyorum meslek derslerimi seviyorum ve onlarda basarılıyım zaten onlardan dusuk alacagımı sanmıyorum ama beni korkutan 4 ders var fizik kimya biyoloji ve matematik bu yine bunların arasında...