EYNGB isimli üyenin son içerikleri

1. E

Passat su sistemden dönmüyor

Su kaçağı yok arabada
  2. E

Passat su sistemden dönmüyor

Merhaba 2009 passat b6 2.0tdi aracımız var cbab motor aracın antifrizini yenilemek istediğimizde suyun üstteki geri dönüş hortumundan geri gelmediğini tanka koyduğumuz suyun yavaşta olsa durdukça azaldığını fark ettik herhangi bir kaçak yok araç 90 derecede stabil şekilde çalışabiliyor...
  3. E

Oyunlarda çökme yaşıyorum

merhabalar eskiden yoktu ancak son 1 aydır oyunlarda çökme yaşıyorum beamng drive ekran kartı uyarısı veriyordu diğerleri mavi ekrana kadar gidebiliyor ancak mavi ekran çok yaşamadım oyun sadece takıldı ve çöktü bir çok şey denedim bellek kontrolü işlemci kontrolü gibi ancak çözüm bulamadım en...
  4. E

Çözüldü✓ Güç tuşuna basıyorum güç gel git gel git yapıyor tekrar bastığımda pc açılıyor

Güç kaynağı arızalı çıktı değişim oldu düzeldi
  5. E

Çözüldü✓ Güç tuşuna basıyorum güç gel git gel git yapıyor tekrar bastığımda pc açılıyor

Merhabalar yeni bir kasa ve güç kaynağı aldım daha önce uzay sistemle çalıştırıyordum böyle bir problem olmadı kasaya sistemi kurdum ilk başta açıldı bir sorun olmadan gece kapattım sabah açılınca güç gel git gel git yaptı mouse ışığındanda bunu gördüm güç tuşunu tekrar bastığımda pc açıldı ve...
Geri