Eynp isimli üyenin son içerikleri

1. Eynp

15K'ya sistem önerisi

Merhaba, 15000TL bütçem var. Hazır sistem arıyorum ancak bulamadım. APU sistem istemiyorum. Bildiği hazır sistem olan var mı acaba?
  2. Eynp

Lenovo G24-20 Ms Düşüremiyorum

Merhaba, Lenovo G24-20 Monitör kullanıyorum. Lenovo Display Control Center indirdim ve oradan monitörümü 0.5 ms'e çekmek istedim ancak monitörümü oyun moduna çeksem de, yanıt süresi levelini 4 yapsam da ufo testinde 5.6ms olarak gözüküyor.
  3. Eynp

Akıllı saat tavsiyesi

Android, Cihazım: Redmi Note 10S
  4. Eynp

Akıllı saat tavsiyesi

Merhaba, 3K bütçem var. Akıllı saatlerden pek anlamam bu yüzden sizden öneri istiyorum. Özellik bakımından ve bütçemi aşmayacak şekilde bir akıllı saat önerebilir misiniz?
  5. Eynp

FSP Hyper K 600 600w Sata Hk.

Merhaba, PCH V1.2 sistemim var. Bunun içinde gelen 512GB'lık SSD bana yetmedi ve 960GB Hikvision C100 Sata aldım. Sata kablosu içinden çıktı ancak PSU'dan gelip sataya takılacak olan kabloyu göremiyorum. Bu PSU'da böyle bir kablo yok mu? Nasıl yapabilirim?
  6. Eynp

Sata SSD almalı mıyım?

Biraz araştırdım, dönüştürücü hayatta kullanmayın diyorlar. SSD hızını çok düşürüyormuş.
  7. Eynp

Sata SSD almalı mıyım?

Bunlara oyun yüklemeyi düşünüyorum. Sizce memnun kalır mıyım?
  8. Eynp

Sata SSD almalı mıyım?

Merhaba, Gigabyte A520M-H anakart modelim var. Bu modelde tek M2 SSD slotu varmış. Dolu olan kısımda da 512GB'lık 1700/2100 bir SSD'm var. Bu SSD 2-3 oyun yükledikten sonra neredeyse doldu ve ben de bu yüzden dolayı 1TB ekstra SSD almak istedim ancak tek slotu da dolu olduğu için Sata almak...
  9. Eynp

Açık öğretim lisesine geçişler açık mı?

Bilgi için teşekkürler. Başka bilgisi olan var mı?
  10. Eynp

Açık öğretim lisesine geçişler açık mı?

Merhaba, bugün müdür yardımcısıyla konuşmaya gittim ancak bana "sanırsam kapalı" dedi. Net bilgisi olan varsa yanıtlayabilir mi?
  11. Eynp

CSGO Yeni Map Açıldığında Oyun Başlamıyor

Sorun çözülmedi hocam.
  12. Eynp

Zaten grafikler düşükteydi hocam. Daha dün yükselttim. Tamamdır hocam, deneyip haber edicem.
  13. Eynp

İlk mapi 10 saniye falan sürüyor yüklemesi. İkinci mapi dediğim gibi hiç yüklemiyor.
  14. Eynp

Evet.
Geri