eypclk isimli üyenin son içerikleri

1. E

3500TL Bütçe SSD Önerisi

Selamlar arkadaşlar, maksimum 3500TL bütçeye önerebileceğiniz SSD'ler nelerdir? PCIe X1 yuvasına dönüştürücü ile takabilirim maksimum hız limitim 900mb/s Araştırdığım kadarı ile Micron 2550 SSD en mantıklısı gibi göründü gözüme, daha iyi önerileriniz var mıdır dostlar?
  2. E

25K Laptop Önerisi ?

olabilir hocam
  3. E

25K Laptop Önerisi ?

Selamlar arkadaşlar, laptop almayı düşünüyorum genel olarak kullanım alanı kodlama, yazılım üzerine. Android Studio, Visual Studio, VSCode vb. Platformları kullanıyorum. Öneri yapabilecek var mı? Masaüstü bilgisayar düşündüm fakat monitör vs. ek parçalara girince bütçeyi çok aşıyor.
  4. E

3000 TL projeksiyon önerisi

Selamlar arkadaşlar, maksimum 3000TL civarlarında projeksiyon öneriniz var mı? HY320 alacaktım ama piyasada orijinal HY320 modelini bulamıyorum bir türlü, sipariş verdiğimde muadil ürün gönderdiler görüntü vs. iyiydi ama muadili diye iade ettim.
  5. E

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Arkadaşlar bugün elime hy320 büyük modeli ulaştı, sahte ürün tabii ki :( Ben de aynı yerden aldım, yanlış ürün yolladılar o kadar sormama rağmen. İade çekicem şimdi
  6. E

HY300/320 Pro ve Mini Android Projeksiyon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uzun ve detaylı araştırmalarım sonucunda, piyasadaki HY projeksiyon modellerine dair bilgileri paylaşmak istiyorum. Umarım almayı düşünenlere faydalı olur. Model ve Fiyat Bilgileri HY300 PRO Fiyat Aralığı: 1600-2000 TL Parlaklık: 260 ANSI Lumen Çözünürlük: 720P HD HY300 Mini Fiyat Aralığı...
  7. E

Uzun ve detaylı araştırmalarım sonucunda, piyasadaki HY projeksiyon modellerine dair bilgileri paylaşmak istiyorum. Umarım almayı düşünenlere faydalı olur. Model ve Fiyat Bilgileri HY300 PRO Fiyat Aralığı: 1600-2000 TL Parlaklık: 260 ANSI Lumen Çözünürlük: 720P HD HY300 Mini Fiyat Aralığı...
  8. E

Arkadaşlar selamlar, HY300 modelini almayı düşünüyorum. Şu an Türkiye'de 1700 gibi bir fiyat bandında satılıyor. Ama bir çok farklı marka var hy300 şeklinde bu markaların hepsi aynı mıdır? Birde kullanan arkadaşlar uzun süreli kullanımda memnunlar mı? Lens camı temizleme vs. bahsedilmiş ama...
Geri