EYPROTR isimli üyenin son içerikleri

1. EYPROTR

Yardım GameGaraj Slayer laptop

bende memnunum fiyatına göre mükemmel bence
  2. EYPROTR

işlemciyi sabitleyip tj max 85°C yapmal gerekiyor, yapmazsan alıp başını gidiyo bazen 90 filan oluyor, turbo mod da varsayılan açık oluyo o yüzden 87 üstüne çıkmıyor 1771803023 ekran kartı yüksek dersen eğer dynamic boost düşürülebilir
  3. EYPROTR

Ben r9t3d modelini yaklaşık 3 hafta önce aldım, performansından memnunum. Eski laptopuma göre sıcaklıkları daha iyi bana göre de iyi aslında kötü diyende var iyi diyende, değerler (turbo mod extreme ayarı) Ekran kartı 140w avg 85°C max 87°C İşlemci 55w avg 85°C - max 88°C Genelde böyle oluyor...
  4. EYPROTR

Windows 10 Retail key

hocam bir sıkıntı oldu da size sormak istedim. Benim laptopumun anakartı değişmişti, format attın win key aldım fakat office duruyordu. Bi 3 ay felan geçti şimdi yine format attım ama bu sefer office gitti hocam. Bir bilginiz var mı? 1753925334 hatta telefonla arayıp kodu söyledim ama değişmişti kod
  5. EYPROTR

50-60k Gaming Laptop Önerisi

hocam ben araştırıyorum da bu markanın amd laptoplarının hava çıkışı 2 tane, slayer5 olanların ise 4 çıkışı var. Yani bu markadan alacaksanız slayer5 olanlardan alın ama amd işlemci bulunmuyor sadece intel. Her slayer5 aynı mı bakmadım ama benim baktığım model msi kasasını kullanıyordu
  6. EYPROTR

GameGaraj Slayer5 5070 Ti, Ultra 9 275hx alınır mı?

96gb yi ben imkansız full kullanamam hocam çoğunlukla oyun oynuyorum. Bence ssd gen4 olsa bile hızı benim için gayet yeterli
  7. EYPROTR

bende amd olarak düşünüyordum fakat arkadaşlarım laptopta intel al dediler, bende intele yanaştım ama geri amd tarafına dönmek istiyorum, fakat gamegaraj neden daha ucuz onu anlamadım hem msi kasa kullanıyor diye biliyorum soğutması da diğer markalarla neredeyse aynı. Sıkıntı olmazsa alırsam...
  8. EYPROTR

öyle bir şey var mı cidden hocam
  9. EYPROTR

bu modele mi baktım hatırlamıyorum fakat soğutma konusunda hepsi birbirine yakın hatta bitane msi serisi yanlış hatırlamıyorsam donanım arşivinin birtane videosunda 101 derece görmüştü
  10. EYPROTR

hocam eğer anlıyorsanız buna da bakabilir misiniz?
  11. EYPROTR

hocam 256gb ssd ve 8gb ram ne?
  12. EYPROTR

Bu arada bu laptop ram'i cl52'miş ama 6400mhz yani 16,25 ns ediyor bu iyi bir değer mi?
  13. EYPROTR

alırsam eğer tek çekim alırım
  14. EYPROTR

9:40 bu videoda bu dakikada 96 dereceyi görmüş termal sınıra baya yakın bence bende oyüzden intel seçmek istedim.
  15. EYPROTR

diğer amd modeli ryzen 9 9955hx3d idi ve termal sınırı 100derece, intel olanın ki 105 derece ve versus sitesinde ise benin gösterdiğim sistemdeki işlemciyle arasında 7 puan fark ile intel daha iyi gözüküyor. Birde çevremde intel laptop için daha iyi diyorlardı bu yüzden seçtim...
Geri