Eypvn isimli üyenin son içerikleri

1. E

Rampage V902 Oyuncu Direksiyonu alınır mı?

direksiyon seti almak istiyordum bunun için bi araştırma yaptım bütçeme en uygun direksiyon seti hangisi diye karşıma v902 çıktı bütçeme çok uygun ancak bazı yerlerde v902 hakkında çok kötü yorumlar vardı ondan dolayı kararsız kaldım sizce alınır mı? 2.el den de korkuyorum açıkcası ve uğraşmakta...
  2. E

Gampower eva 7 klavye şarj

Gamepower driverı sıkıntılı ndan dolayı orda gösteriyomu bilmiyorum ama klavyenn şarjının kaç olduğunu nerden görücem anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
  3. E

2000 tl ye kadar klavye önerisi

2000 tl'lik bir mekanik klavye önerir misiniz? 2000 tl yi geçmesin
  4. E

1000Tl Klavye önerisi

%70 olmayan bir versiyonu felan varmı
  5. E

1000Tl Klavye önerisi

model olarak bir örnek verebilirmisiniz
  6. E

1000Tl Klavye önerisi

kalitelimidir markayı daha önce hiç duymadımda
  7. E

1000Tl Klavye önerisi

1000 TL (100 200 OYNAYABİLİR FİYAT) MEKANİK VEYA MEBRANE OLMASI FARKETMEZ AMA %60 VEYA % 70 GİBİ OLMAYAN BİR KLAVYE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ YAZILIM İÇİN KULLANICAM
  8. E

1000 Tl klavye Önerisi

Şuada %70 kullanıyorum ve pekde memnun değilim ama eğer çok kaliteli dersen olur reis
  9. E

1000 Tl klavye Önerisi

1000 TL (100 200 OYNAYABİLİR FİYAT) MEKANİK VEYA MEBRANE OLMASI FARKETMEZ AMA %60 VEYA % 70 GİBİ OLMAYAN BİR KLAVYE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ YAZILIM İÇİN KULLANICAM
  10. E

Ryzen 7600 ile RX 7800XT Dar boğaz YAPAR MI?

yapmaz diye düşünüyorum
  11. E

Sistemim İçin Hangisi Daha Uygun ?

kingstonu aldım hatta daha şimdi kurulumunu yaptım ancak önerin için yinede teşekkür ederim
  12. E

Kuramadığım Sürücüleri Nasıl Kurucam?

Bilgisayarı formatladım windows 11 yükledim sonra windows update ve driver booster üzerinden yükleyebildiğim kadar sürücüyü yükledim ancak driver booster üzerinde yüklemediği birkaç sürücüyü gösterdi arasında ekran kartının sürücüsüde bulunmakta yüklemek için ücretli sürüme yükseltmemi istiyor...
  13. E

verdiğin bilgi için teşekkür ederim https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf432c16bbk2-32tr-32gb-2x16-ddr4-3200mhz-cl16-siyah-gaming-ram-fiyati-72494/ bunu düşünüyorum şuan trendyoldan almaktan vazgeçtim
  14. E

Sistemimi 32gb Ram'e çıkarmak istiyorum SİSTEMİM İşlemci = i5 12400f anakart = h610 mk gigabyte ekran kartı = rtx 4060 gigabyte...
  15. E

h610 mk anakarta mld m500 ultra 1tb uyumlu mu? ?

Anladım yardımın için teşekkür ederim
Geri