direksiyon seti almak istiyordum bunun için bi araştırma yaptım bütçeme en uygun direksiyon seti hangisi diye karşıma v902 çıktı bütçeme çok uygun ancak bazı yerlerde v902 hakkında çok kötü yorumlar vardı ondan dolayı kararsız kaldım sizce alınır mı? 2.el den de korkuyorum açıkcası ve uğraşmakta...
Gamepower driverı sıkıntılı ndan dolayı orda gösteriyomu bilmiyorum ama klavyenn şarjının kaç olduğunu nerden görücem anlamadım yardımcı olabilirmisiniz
1000 TL (100 200 OYNAYABİLİR FİYAT) MEKANİK VEYA MEBRANE OLMASI FARKETMEZ AMA %60 VEYA % 70 GİBİ OLMAYAN BİR KLAVYE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ YAZILIM İÇİN KULLANICAM
1000 TL (100 200 OYNAYABİLİR FİYAT) MEKANİK VEYA MEBRANE OLMASI FARKETMEZ AMA %60 VEYA % 70 GİBİ OLMAYAN BİR KLAVYE ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ YAZILIM İÇİN KULLANICAM
Bilgisayarı formatladım windows 11 yükledim sonra windows update ve driver booster üzerinden yükleyebildiğim kadar sürücüyü yükledim ancak driver booster üzerinde yüklemediği birkaç sürücüyü gösterdi arasında ekran kartının sürücüsüde bulunmakta yüklemek için ücretli sürüme yükseltmemi istiyor...
verdiğin bilgi için teşekkür ederim https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf432c16bbk2-32tr-32gb-2x16-ddr4-3200mhz-cl16-siyah-gaming-ram-fiyati-72494/ bunu düşünüyorum şuan trendyoldan almaktan vazgeçtim