Nick sistemtoplayıcı, sistem toplamak için öneriye ihtiyacı var :kekw: Fıkra bu kadar.
Üstüne mantıksız olan bir işi mantıklı hale getirmek için çaba sarf...
İstersen atom parçala bu ülkedeki herkese elindeki bu imkanlar reva. Benim evimin önündeki yoldan fiber geçiyor evimin önündeki evde fiber var ben ise 25...
Yukarıdaki iletimde gerekçelerimi yazdım mesela. Her oyun yapımcısı DLSS 5'in tam kapsamını vermeyecektir ben olsam vermezdim de.
Ve şunu da ekleyim bu iş...
Sim oyunları oynuyorum bu teknolojileri desteklemiyorlar, ne IL -2 Great Battles nede DCS destekliyor. Bunun dışında Hunt showdown 1896 oynuyorum daha DLSS...
Kaçak uçuruyorsanız zaten 1 ton ağırlığında cihaz uçursanız da sorun yok, kaçak yaptığınız işte niye bana sataşıyorsunuz ? Drone veya RC uçak uçururken hiç...
Sivil havacılığın sitesinde her ne kadar 500 gr ve üstü için pilot kaydı (lisans) gereklidir yazsa da, 250 Gr altı drone ile yakalanınca kaynağı birinci...
250 Gr ve altının faydası bizim ülkemizde geçerli değil. Bizim ülkemizde ağırlık fark etmeksizin drone için yasal şartlar aynıdır. Sadece kayıt zorunluluğu...