EYUNAL isimli üyenin son içerikleri

1. E

RTX 3070ti Pad Macun Bakımı Yapabilecek Yer Var mı?

İşin ehli biri ucuza yapmaz. Ucuz istiyorsan kendin alıp kendin yapmalısın.
  2. E

NZXT H5 Flow stok fan yeterli mi?

a Önde niye 1 tane fan olsun ki. Görsellere bakarsanız 3lü fan olduğunu görebilirsiniz.
  3. E

16 Mbps Adsl'den 35 Mbps Vdsl'e Geçtim ama Adsl E Dönmem İsteniyor

Altyapın hangi hızı sağlıyorsa o. Bunun için siteler var altyapına bak.
  4. E

🔥İndirim Asus Rog Ryujin Iıı 240 ARGB OLED Lcd 240mm Beyaz İşlemci Soğutucu - 4434 TL

Bundan depoda vardı 2 tane çektim birini satarım diye aylardır satamadım :D Şansıma depodan gelen 2 üründe sıfırdı. 1783782753 Satılmıyor maalesef.
  5. E

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

Sistemin adı param güvende arkadaşlar malınız güvende değil, alıcının parası güvende maalesef. Benim de sahibinden de ilanıma bugün biri param güvende talebinde bulundu, kendisine gerekçeleriyle beraber suistimale açık olduğu için tercih etmediğimi söyledim adam param güvende ile yolluyor...
  6. E

🔥İndirim Djı Neo - 4k 100 Fps 3840x2880 Video Kalitesi, 7.920,00tl

Bu dronelar uzağa gitmek için değil yapma.
  7. E

🔥İndirim Djı Neo - 4k 100 Fps 3840x2880 Video Kalitesi, 7.920,00tl

en temizi Air serisine bak.
  8. E

🔥İndirim [Amazon] Kellogg's Ürünlerinde 2 Al 1 Öde 🔥

Ülkeri sadece içeriği olarak değil siyasi olarak aldığı güç sayesinde yaptığı şeylerden ötürü boykot ediyoruz. Ürünlerinin büyük bir çoğunluğunda İçindekiler kısmını sansürlü bir şekilde yazıyorlar. İhracat paketlerinde ise o bölgenin kurallarına uygun bir şekilde açık bir şekilde yazıyorlar...
  9. E

🔥İndirim [Amazon] Kellogg's Ürünlerinde 2 Al 1 Öde 🔥

Ülker boykot maalesef. Ayrıca palm de boykot
  10. E

Yardım Asus Rog OLED Xg27aqdmgr Kutu İçinden Adaptör Çıkmadı

Konu açıp kaçmış girip bir kalem etmeye bile eli gitmiyor :D İnsanlar çok garipleşti ve hazırcılaştı...
  11. E

Yardım Asus Rog OLED Xg27aqdmgr Kutu İçinden Adaptör Çıkmadı

O kablonun gireceği soket monitördeyse ortada sorun yok demektir. 1783439142 Keşke zahmet edip hiç yoksa kılavuzuna baksanız...
  12. E

Proje Yapmak İçin Yaratıcı Fikir Önerisi

O kadar hazırcı oldular ki fikir için foruma post açıyorlar. Ve hatta üye oluyorlar...
  13. E

İnfinix Gt 30 Pro Telefona Nasıl Root Atılır?

Oturup burada birinin sana nasıl root atılacağını bekliyorsan o telefonu birck edersin. Madem root atmak istiyorsun araştırıp bilginin peşinden gitmen gerekiyor.
  14. E

İnfinix Gt 30 Pro Telefona Nasıl Root Atılır?

İki de bi güncel yazmanın size hiç bir faydası yok. Root keyfe kader atılacak bir şey değil.
  15. E

Yardım Turkcell 5G Superbox Yardım

Yazımda belirttiğim gibi bunu belirten bir metin yok. 5G SuperBox kullanan ve yüksek hız alan biri bunu modemin paneline girip varsa görüp teyit edebilir.
Geri