Eyüp Aydınoğlu isimli üyenin son içerikleri

1. Eyüp Aydınoğlu

Bilgisayarımın Kaldıracağı Oyunlar

Strateji ve Hikaye CSGO ve LoL oynuyorum normalde ama sıkıldım.
  2. Eyüp Aydınoğlu

En iyi derken zaten lafın gelişi
  3. Eyüp Aydınoğlu

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın sistemi şöyle; İşlemci: Q9400 Ekran Kartı: GTX 550 Ti Ram: 8 Ben bu sistem ile en iyi ne oynarım söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  4. Eyüp Aydınoğlu

Ekran Kartı Anakart'a Sığmıyor

Tamamdır teşekkürler iyi geceler.
  5. Eyüp Aydınoğlu

izledim anlatmak istediğim şu kasa ile anakart arasındaki boşlukta siyah bir şey var ne olduğu bilmiyorum ama o engelliyor
  6. Eyüp Aydınoğlu

Olabilir şu anki ekran kartı tak diye giriyor (R5 220) ama GTX 550 yi takarken girmiyor.
  7. Eyüp Aydınoğlu

Kasaya evet yanlış yazmışım sorunu anlamadım çünkü 1666479719 Ekran kartının şu kısımı bir yere sıkışıyor. kasada bir yerin girmesi için tek boşluk var diğer giriş için yok. umarım anlatabilmişimdir. 1666479769 bilmiyorum ya kart ı falan kırarım daha kötü olur zar zor aldım zaten
  8. Eyüp Aydınoğlu

yok yani doğru takıyorum
  9. Eyüp Aydınoğlu

Aslında yarın bilgisayarcıya götürecem zaten sadece biraz sabırsızlandım 1666479442 atim. 1666479495 Kusura bakma şu anda atamıyorum saat biraz geç ama sorunu anlata bilirim
  10. Eyüp Aydınoğlu

Aynen öyle evet konu aslında o ben pek anlamadım sorunu. kasamın ne olduğunu bilmiyorum Casper bir şey eski bir kasa.
  11. Eyüp Aydınoğlu

İyi akşamlar arkadaşlar ikinci el GTX 550 Ti ekran kartı aldım yuvaya girmiyor ne yapmalıyım? Ekran kartı: GTX 550 Ti Anakart: G41C-VS Yardım ederseniz çok sevinirim.
  12. Eyüp Aydınoğlu

100 150 TL Modem Önerisi

Fark etmez sen öner yeter
  13. Eyüp Aydınoğlu

100 150 TL Modem Önerisi

Modem önerirmisin? 1630190727 Modem önerir misiniz??
  14. Eyüp Aydınoğlu

100 150 TL Modem Önerisi

arkaşlar 100 150 TL bütçem var bana Modem önerecek varmı https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-router-4c-sinyal-aktarici-guclendirici-p-HBV00000VE11B bunu buldum bu modemmi yoksa Wifi güçlendirimi anlamadım
Geri