arkadaşlar bu laptopu donanım arşivinin yaptığı inceleme sonrası almıştım. ancak videodakinden çok farklı değerler alıyorum ve şuan içlerinden en problemlisi sıcaklık. donanım arşivi videosunda valorantta bu laptop ile yüksek ayarlarda 1600p de 600fps ortalamsını tutturmuştu. bende ise fps...
hocam çok teşekkür ederim. dediğiniz ayar dGPU diye geçiyor ve ben zaten bu ayarı açmıştım ( ne olduğunu bilmiyordum sadece gamegaraj ekibi önermişti.) yani sistem yalnızca 5070 tarafından sürdürülüyordu. soruna gelirsek çözdüm. çok daha basit birşeymiş. laptopun altındaki fanlar kapanınca...
iGPU nedir bilmiyorum. çok hakim bir kullanıcı değilim. gamegaraj bana biosa hiç dokunmamam gerektiğini söyledi diye dokunmadım. işlemci sürücüsü olarakta game garajın sitesinde laptopun modelinin tüm sürücüleri vardı oradan kurdum ayrıyeten bir sürücü kurmadım. nvidianın sürücüsünüde o siteden...
Merhabalar. donanım arşivinin videosundan görüp 64gb lık versiyonunu aldığım bu laptopda ne olursa olsun üstesinden gelemediğim bir problem var. öncelikle söyleyeyim sorun hemen değil yaklaşık1 aylık kullanımdan sonra oldu. olduğu dönem hemen fark etmediğimden neyin tetiklediğini bilmiyorum...
Arkadaşlar sorum şu, bende başlıktada gördüğünüz MSI B450M A PRO MAX anakartı bulunuyor. Ben 3 yıldır toshibanın 480 gb lık sabit diskini kullanıyorum. ancak artık hem okuma yazma hızı hemde daha fazla alan için samsungun "
SAMSUNG MZ-V8V1T0BW 1TB 980 PCIE GEN 3.0 X4, NVME 1.4 SSD " ssd sini...