Eyup3434 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ Epic Gamesten aldığım FC25 DS4 Koluna nasıl bağlarım

Arkadaşlar Sağolun. Klavye ve mouse söküp bluetooth tan bağlandım Cevaplar için Teşekkürler
  2. E

DualShock4 Kullanıyorum sorunsuz çalışırmı
  3. E

direk görmesi lazım arkada steam açın ve şu ayarları deneyin Steam kontrolcüyü görüyor ama oyunda kullanamıyorum Shift Tab yaptığımda da çalışmıyor
  4. E

Cevap için sağol :)) DS4 Kullanıyorum
  5. E

Bugün Epic Gamesten FC25 Aldım DS4Windows uygulaması ile denediğimde oyun Hata vererek atıyor, DS4Windows programını kapatıp Kolu bluetooth ile bağladığımda oyun içinde hiç kullanılmıyor. Youtube da Oyunu Steame eklediğimizde konsol kullanılıyor ama ben onuda denedim hala aynı çalışmıyor...
  6. E

Öneri Ready Or Not Nereden alınmalı?

Payday 1 ve 2 yaklaşık 380 Saate yakın oynadım tek başıma bu tarz oyunları oynamayı seviyorum benden yana sorun olmaz o :) 1751479742 😂😅
  7. E

Teşekkürler Beklicem o zaman Tek başıma oynicam zaten sorun olmaz benim için
  8. E

Merhaba, 15 Temmuzda Epic Gamese Ready Or Not gelicekmiş. Steamde şuan 15 dolar, Steamden almakmı daha iyi olur yoksa Epic gamese daha ucuza gelebilirmi?
  9. E

Yardım İndirilen Oyunları Klosörde Resimli nasıl görülür?

Nvidianın Programının İsmi nedir ona bakim belki yardımcı olur :)
  10. E

Oyunların hepsi orjinal Ama klosörde böyle kötü gözüküyor
  11. E

Bilgisayara indirdiğim Oyunların hepsini nasıl bu şekilde görebilirim? Bir yöntem veya program varmı?
  12. E

Yardım BATMAN THETALE SERIES SEZON 1 OYUNU SİYAH BEYAZ OLDU

Beyler Epic Games üzerinden BATMAN THETALE SERIES SEZON 1 oyununu oynicaktım ekran siyah beyaz oldu oyuna girdiğimde (2. Sezon oyununda böyle bir sorun yok) yardımcı olurmusunuz
  13. E

Öneri Hangi Monitörü Almalıyım?

Galax 4060 Ti 8GB
  14. E

Öneri Hangi Monitörü Almalıyım?

Merhaba Monitör Alıcam hangisi daha iyi hangisini almalıyım? https://www.trendyol.com/casper/excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-led-oyuncu-monitor-p-375186975...
  15. E

Yardım Bilgisayar DualShock 4ü Ses aygıtı olarak tanımlıyor

Merhaba, DualShock4 Kullanıyorum kablo ile bilgisayardan şarj edicektim Takıyorum Turuncu ışık 3 saniye yanıyor sonra sönüyor. (DS4ü Ses Aygıtı olarak tanımlıyor)
Geri