oyunda uzaktan şut teknik ve bitiriciliği yüksek bir oyuncum var özellik olarak kaleyi uzaktan yoklaması var ancak sezon başından beri genelde santrafore pas atıyor veya başkalarına oyuncumu ofansif orta saha olarak kullanıyorum hiç kendisinin şut çektiğini görmedim hem ofansif orta sahada hemde...
hocam ben fındık işiyle uğraşıyorumda fındık zamanı geldiği zaman i3 12100f güzel bir anakart ve 16gb ram alacağım beni şimdilik idare edebilirmi esonic ve rx 5500 xt uyar mı? işlemci i5 3470
onu denememiştim hocam onuda deniyicem ama ben bir soru sorucam biosla alakası olabilirmi veya işletim sistemiyle win 11 kullanıyorum anakartım en son indirilmiş bios 2012 de sizce ondan olabilirmi
hocam ben şu an rx 6400 ü kullanıyorum ekran var bilgisayardan yazıyorum 5500 xt takınca geliyor gelmesine ancak biosa kadar geliyor sonrası yok işletim sisteminden felan olma ihtimali var mı ya
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var bende MS-7641 anakart FX 6300 8 GB RAM'li bir bilgisayarım var. Ekran kartımda RX 6400'dü.
Ben daha güçlü bir ekran kartı almak istedim ve RX 5500 XT aldım.
Aldığım ekran kartında arkadaşımın bilgisayarında hiçbir sıkıntı yoktu ancak eve geldiğimde...