Arkadaşlar AOMEI Partition Assistant yazılımı ile sorunu çözdüm aynı sorunu yaşayanlar bu yazılım ile çözebilirler windows disk yönteicisinde ne yaptıysanız aynısını yapın, windowsta olmuyorsa bu yazılım ile oluyor bilginize.
Bu gün elimdeki eski harddiski aldığım yeni ssd ye aktardım. Hdd 180 GB boyuta sahip, ssd ise 480 GB. Tüm verileri aktardıktan sonra haliyle ssd de ayrılmamış boş alan kaldı. Bu alanı yeni basit birim oluşturup kullanmak istiyorum 300 GB'a yakın yer boşta duruyor çünkü. Fakat boş alanı seçip...
Belki tavsiyem çok işine yaramaz ama söyliyim. Korkuyla yaşanmaz reis. Biraz da kişiye bağlı ama korktuğun şeyin olmayacağına bir şekilde inanman lazım.
Rüşvet önermem kardeşim kul halkına girme 🙂. Ama illa vereceksen sınav heyeti 2 kişi onları ikna etmen lazım üstüne direksiyon hocan da sınavda size eşlik eder onu da ayarlaman lazım. Zor iş yani. Ayrıca sınav heyeti ile hocanı ikna dahi etsen güzergahta başka heyet görevlileri de var özellikle...
Anakarttaki görüntü portuna takmadıysan işlemcideki gömülü grafik biriminden görüntü alamazsın. Ayrıca bios da görüntü birimi, harici ekran kartı olarak seçili değilsede görüntü alamazsın. Bence biosa bi bak. Hem dahili grafik k birimiapex de nasıl 144 fps veriyor anlamadım 🤔
Ben B sınıfı için girdim 3-4 ay önce çalışıyordum ve teorik derslere hiç katılnadım ona rağmen sınav günü sadece çıkmış sorulara bakarak 86 aldım :) teorik sınav pekde zor değil arada bi baksan sorulara birazda kitapçıktan okusan yeter de artar. Direksiyon dersine girmeni öneririm. B sınıfı için...
Merhaba Belçika'dan bir yakınım, bir miktar para gönderecek ve bu parayı gönderdiği gün çekmem lazım aksi taktirde işim yetişmeyecek.
1.soru: Gönderilen parayı aynı gün içerisinde çekebiliyormuyuz?
2.soru: Ptt de gişeden para çekerken çekeceğimiz tutar kadar para gişenin kasasında yoksa gişe...
Bir test videosu görmüştüm gerçekten yinede güzel etkisi oluyor.
1712181033
İşlemci soketindeki yapıyı söküp işlemciyi bunun ile sabitliyorsun sokete daha iyi soğutma sağlıyor
Izgaralar pek kirli değildi fanları yumuşak diş fırçası ile temizledim (pek kirli değildi zaten) ızgaralar da iyi durumdaydıve biryerden çıkan vidayı başka yere takmadım orantısızda sıkmadım.