eyuparg isimli üyenin son içerikleri

1. E

C COVER KASA NERDEN BULABİLİRİM

DOSTLAR MERHABA MONSTER ABRA A7 LAPTOPUM VAR C COVER KASASINA KARDEŞİM ZARAR VERMİŞ SERVİBE GÖNDERDİM PARÇA YOK 3 AYDIR BEKLİYORUM YURT DIŞINDAN GELİCEK DEDİLER AMA GELMEDİ DAHA BU PARÇAYI SIFIRINI NERDEN TEMİN EDEBİLRİM
  2. E

Laptop için kulaklık önerisi

Monster Pusat Wave ANC Kulaklık şuan 6 bin liradan satışta 6 bin verilecek bi kulaklıkmı
  3. E

hocam peki 6 bin vermeye değer bi kulaklıkmı
  4. E

hocam ders videoları izliyorum ara sıra bilgisayardan çizm yaparkende müzik dinlemek için nadirde olsa oyun 6 bine çıkabilirim için ama değermi bilmiyorum
  5. E

Monster Pusat Wave ANC Kulaklık JBL Tune 720Bt Kablosuz Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık dostlar laptop için kulaklık arıyorum çok kaba olmayan güzel duran bi ürün olmasını istiyorum attığım iki marka hakkında bilgisi olan varmı hangisi daha iyi veya önerdğiniz bi marka varmı
  6. E

laptop için RAM marka önerisi

Dostlarım selam nasılsınız bayramınız mübarek olsun Monster laptopum var 16 GB RAM var 8x2 ben bunu 16x2 = 32 GB RAM yapmak isttiyorum şu an üstünde RAM markası Crucial aynı markadan mı alsam nasıl olur Crucial iyi bir markamı yoksa farklı markamı alsam.
  7. E

5 Yıllık Çıkar Arkadaşlığı

dostum sana kendi durumundan bahsedim lisede 3 yıl boyunca yediğiz içtiğimiz ayrı gitmeyi liseden sonra arkadaşlığımız devam etti taaki menfaat bitene kadar menfaat bitincede aynı senin durumun gibi oldu onların yüzünden ne ünüversite kazanabildim çünkü hep birlikte gezdik yedik içtik onlara...
  8. E

Shredded brothers uzaktan eğitim nasıldır?

Dostlar selam, spora başlamayı düşünüyorum fazla kilolarım var. Daha önce birkaç salona gittim pek ilgilenen eğitmenler yok, birkaç arkadaş Shredded Brothers'ın uzaktan eğitimini önerdi. Söyledikleri gibi var mı?
  9. E

Müteahhitlik için mimarlıkmı okumak mantıklı olur inşaat mühendisliğimi

Dostlar birkaç mimara mühendise sordumda mimar inşaat mühendisinin gördüğü derslerin %75 görüyormuş mimar ünvanı aldıktan sonra hem proje çizebilir hemse şantiyede yapı denetimini sağlayabiliyormuş mimar biraz daha mantıklı geldide
  10. E

11. E

bilgisayarı tv bağladım hdmı ile görüntüsü çok kötü

dostlar selam vatandan dün philips marka hdmı kablosu aldım evde tv bağlayınca hz ve görüntü kalitesi çok kötü bunu nasıl düzeltebilirim
  12. E

aramızda mimar veya inşaat mühendisi varmı

hocam meslek hakkında soru sorcaktum
  13. E

14. E

Rehber mat sınav kazandırırmı

inşaat müh.
  15. E

Rehber mat sınav kazandırırmı

inşaat müh kanka