EyüPeeK isimli üyenin son içerikleri

1. E

Dgs ve Kpss İçin Kaynak Önerisi?

Yani hergün çalışacağım için yetişir diye düşünüyorum ama her türlü o bendeki soru bankasını degistiricem zaten daha iyiyse sizin dediğiniz denemeleri almak isterim 1788259229 Zaten coğrafya türkçe tarih sen konu anlatımlı kitaplarım var onları çözdükten sonra sizin dediğiniz denemeleri çözerim...
  2. E

Bilgisayar programcılığı sıralama 700k olması lazim 1788258445 Birde manifest vatandaşlığıda, benim hocam genel tekrar vatandaşlık tekerür Erdal keseklerle değiştirsem mi bitirdikten sonra senin dediğin denemelere baslarim diye düşünüyorum
  3. E

Hocam keşke 2028 olsa 1 ay sonrakine girecem hiç vaktimde yoktu çalışmaya falan yeni vakit ayirabildim ama istikrarlı şekilde hergün en az 7 saat çalışıyorum sınava tek artım matematiğim ful diğer konular eksik 1788258099 O zaman kafama yatanı söyliyim size soru bankasını sizin dediğiniz...
  4. E

Hocam çok sağolun bilgilendirdiğiniz için ama bendeki yargı yayınları tüm dersler efsane soru bankası baya kalın 600 küsur sayfa onun yerine daha iyi dediginiz bir kaynak varsa onu alıyim buna başlamadan en azından vakit kaybı olmaz ve bundaki tek korkum yapamazsam soruları video çözümü yok o...
  5. E

Abi yardımına çok ihtiyacım var. Ben kpss önlisansa hazırlanıyorum, matematigim yüzde 90 civarında fule yakın yani ama diğerlerinin hepsi sıfır hiç bilmiyorum dün bunları aldım yeni başlıyorum diğerlerine bunların arasından o siyah olan yargı yayınları efsane tüm dersler soru bankası kitabının...
  6. E

Kpss Önlisans Kitap Tavsiyesi

Bunlar kitabların fotoğraflar
  7. E

Kpss Önlisans Kitap Tavsiyesi

Ben kpss önlisans için hazırlanıyorum şuan elimdeki kitaplar; Benim hocam tekerür genel tekrar serisinin Türkçe, Coğrafya, Tarih kitapları var. Vatandaşlık için yargı yayınları manifest 777 kitabı var. Soru Bankası olarak yargı yayınları tüm dersler tek kitap efsane soru Bankası var ama video...
  8. E

Bluetooth Kulaklık Seçimi: Qcy T13 Pro, Soundpeats C30, Baseus Bp1 Pro

[H3 id='QCY+T13+Pro']QCY T13 Pro[/H3] https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-qcy-t13-pro-anc-tws-kulak-ici-fiyati,1570101079.html [H3 id='Soundpeats+C30']Soundpeats C30[/H3]...
Geri