Merhaba 100 ile 110 arasında sistem arıyorum teker teker kendim toplayamıyorum ilk bilgisayarım olacağı için bilmiyorum ondan hazır sistemlere bakıyorum 9800x3d işlemci ile rtx5080 kombinasyonu istiyorum
Çok teşekkür ettim hocam benim ikinci elden kastım alınıp kullanılmamış olan ürünler bazen olabiliyor arkadaşım steelseries kulaklığı almıştı çok uyguna bu şekilde ondan sorayım dedim birde senin eklediğin bu 180hz monitör hikayeli oyunlar için ok ama cs go gibi oyunlarda geride kalır mı acaba...
Teşekkür ederim kaydettim bunu şimdi
1761470673
Diğer ekipman önerisi olan varmı kulaklık mouse klavye bütçe Max 150 bu kasayla birlikte yani 120 Max kasa 30 da klavye mouse kulaklık aslında ikinci el alınır mı steelseries kulaklık mouse felan
1761470110
Kasa Nzxt h510 elit var çok hoşuma gidiyor sence nasıl
1761470184
Hazır sistemler de baktım ama kendin toplayınca daha avantajlı duruyor sanki hazır sistemlerde olanlar ekran kartı yada işlemci de saçma bir konfigrasyon görüyorum
Bilgisayardan pek anlamadığım için masaüstünden hep korktum bir sorun çıkar çözemem dolandırılırım veya düzgün bir şey toplayamam elimde patlar diye bundan dolayı en başında aslında laptop almayı düşünüyordum ama gerçekten fiyatların karşılığı verilen ürünleri görünce laptop tarafında vazgeçtim...
AGALAR MRB ETS DE FPS 400\300 LERDEN BİRDEN BİRE 20-10 FPS E DÜŞÜYOR VE TAKILMALAR YAŞANIYOR CİDDİ DERECEDE BU OLAY SIKLA HER 10DK DA BİR GERÇEKLEŞİYOR SEBEBİ NEDİR ACABA BULAMADIM İŞLEMCİ GAYET SOPĞUK DURUMDA 50-60 DERECELERDE BU OLAY CS GO DA DA YAŞANIYOR VE PC DİRKET KENDİNİ YENİDENB...
dostlar hiçbir yerde hp victus 16-s0005nt ye dayir inceleme videosu ve şikayet var , epey gibi yerlerde bir şey yok adeta laptop sanki hayalet gibi hiçbir yerde yok sadece 3 yerde satışı var geri kalan inceleme videoları ve şikayet üzerine konuşma gibi hbirşey yok bu bi bana mı tuhaf geliyor...