eyupseker isimli üyenin son içerikleri

1. eyupseker

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-beyaz-rgb-tkl-graywood-v3-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1315756857.html Bunu önerebilirim hocam ama ışık harflerin içinden geçmiyor haberiniz olsun, başka pek bir klavye bilmiyorum
  2. eyupseker

RX 9060XT 16 GB için parça tavsiyesi

Hocam ben ilk öneriyi yapayım, o psu pek kaliteli bir psu değil bunu tercih edebilirseniz iyi olur: https://www.amazon.com.tr/MSI-A650BNL-WHITE-BRONZE-SUPPLY/dp/B0BSLL996M?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  3. eyupseker

Yardım Bu setupa hangi renk Klavye mouse gider

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-havit-kb900l-rgb-tkl-manyetik-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1027692569.html Şu oraya çok uyar gibime geldi, veya buna benzer renkli farklı bir ürün de bakılabilir
  4. eyupseker

Kioxia Exceria Plus G2 NVMe 2TB 4.000TL Alınır mı?

İkinci el 4000TL ye alacağım sanırım. Almadan önce danışmak istedim Sizce alınır mı?
  5. eyupseker

Gigabyte 24.5" G25F2A monitör iyi mi? Herhangi bir sıkıntısı var mı

1.5 aydır kullanıyorum memnunum özellikle bir sorun varsa alabilirim
  6. eyupseker

İş ağırlıklı + Oyun da Oynanabilecek Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçem en fazla 100.000TL diyebilirim. Eğer çıkmama değecekse birazcık esneyebilir. Tercihim 70k-80k bandında güzel bir şeyler varsa onu almak.
  7. eyupseker

CS de düşürdüğüm skin

CS:GO Weapon Case düşmüştü $145 miş şuan :o
  8. eyupseker

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu sanırım emin değilim ama :kekw: Alttaki iphone kullanıyor
  9. eyupseker

Yemeyi Sevdiğiniz Garip yiyecekler

Kola ekmek
  10. eyupseker

Öneri CS2 skin için site vs steam

Her site bekletiyor
  11. eyupseker

Yani siz skinleri csfloat da sattıktan sonra, sattığınız skinlerin parasıyla yeni bir skin almak için 8 gün beklemeniz gerekecek
  12. eyupseker

csfloatta satıp ordan skin alırsanız daha az komisyon ödemiş olursunuz ama satış yaptıktan sonra bakiyenin eklenmesi için 8 gün beklemeniz gerekecek. Şu steam in son getirdiği takas koruması olayı yüzünden
  13. eyupseker

KYK bursunu aldigim kartin altyapisini degistirirsem bursum kesilir mi?

Bende de böyle gözüküyor, sanırım hepsiburada troy kabul ediyordu o yüzden alabildim ben. Müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir değişimin mümkün olup olmadığını sorabilirsiniz. Bursunuz iptal olmaz sadece sormaktan zarar gelmez yani. Eğer öyle bir şey yapılıyor mu diye sorduğunuzda yapılıyor...
  14. eyupseker

Ziraat mobile girip kredi kartlarım kısmına gelir misiniz orda gözüküyor mu kredi kartınız
  15. eyupseker

Merhaba. Bende de aynı kart var. Kartın arkasında kredi kartının kart numarası yazıyor. Onu denediniz değil mi? Çünkü kredi kartı kısmı mastercard bizdeki kartın Daha bugün hepsiburada dan 2 taksitle ürün aldım. Anlamadıysanız söyleyin yardımcı olurum daha açık bir şekilde Kartın arka yüzünde...
Geri