Arkadaşlar yeni bi laptop aldım windows kurulum ekranında SSDyi görmediği için VDM özelliğini biostan kapatıp windowsu kurdum.
Ancak geri açarsam sürücüleri görmeyeceğini ve mavi ekran yiyeceğim yazıyor internette.
VDMyi açmam şart mı yada açarsam performansa etkisi olur mu?
Tekrardan format...
Ofis işlerimi yapacağım ince hafif bi şey arıyorum minecraft gibi basit oyunlarda oynarım arada sıkılınca.
Ekranı 120 hz yada 100 hz olan bi laptop sanırım bu fiyata yoktur varsa önerinizi beklerim
Valla arkadaşlar öyle muhteşem performans zaten beklemiyordum o paraya ancak lenovo loq almıştım ekran 15 yıllık monitörümden kötü cs oynanmayacak haldeydi :D ne bileyim 30-35k verip orta seviye cs oynayacak halde bile ekran koymuyorlarsa yazıklar olsun.
Yada gözüm evdeki masaüstü bilgisayara o...
Robot süpürge alacağım evde kedi medi yok sevmem zaten evde hayvan beslemeyi sadece saç, ekmek kırıntısı, toz vs toplasın yeterli eğer silebiliyorsa cidden yerleri mükemmel olur.
Robot süpürgelerde çok çeşit var hepsi hemen hemen yakın fiyatlarda philips alayım dediğimde alma diyorlar xiaomi...
Hocam evde 240 hz kullanmamdan kaynaklı sanırım böyle oldum gözüm rahatsız oluyor.
Yani 30-40 k verip cidden insanlar düzgün laptop alamıyorsa biz bitmişiz kimsenin haberi yok.
Ayrıca hocam victus sakın almayın diyolar sakın almayın denilen her şeyi aldım gerçi bi o kaldı
Merhabalar lenovo loq serisi almıştım ancak aşırı ghosting vardı acer denedim o da aynı şekilde bütçemi yükselttim ancak daha fazla vermeyi düşünmüyorum bu bütçede en iyi ekran değerlerine sahip hangi laptopu alabilirim?
144hz diye alıyoruz ama 30hz gibiler :(
O fiyatlara çıkmak istemiyorum açıkçası hocam çünkü sık kullanmayacağım sadece masaüstünde sırtım ağrıdığında uzanarak kullanmak için alıyorum laptopu.
Ama bahsettiğiniz modeli biliyorum baya güzel.
Şuan 4050 acer ve 4050 lenovo arasında kaldım lenovoyu tecrübe ettim ısınmıyor bu durumu çok...
Lenovo LOQ 15IRH8
şu model var şuan elimde amazondan indirimden aldım 2-3 gün önce ekranda sorun vardı biostan bi kaç ayarı değiştirince düzeldi şuan yeterli akıcılıkta.
Ancak acerin şöyle bi videosunu gördüm
Kararsız kaldım değişim hakkım var değiştirmeli miyim?
1727106868
Acer Nitro 5...
4050li kartlı bi laptop arıyorum arkadaşlar elimde şuan lenovo var yeni aldım ekranıyla ilgili bi sorun vardı çözdüm
ancak acer daha iyiyse onunla değişim yaptıracağım sizce napmalıyım?
(Evde masaüstü sistemim var gaming için o yüzden 4050 yukarısına çıkmıyorum)
Anladım 4060 laptop için bana fazla gelir neden derseniz evde oyun için kurduğum zaten iyi bi masaüstü sistemim var 240 hz monitörlü
Laptopu basit işler ve basit oyunlar için alıyorum ne bileyim yatakta gta 5te araba sürmek için falan.
O yüzden 4050 tercih ediyorum.
Acer daha kötüyse...
Acer Nitro 5 AN515-58-50FK
Şu modelle değiştirmeyi düşünüyorum umarım pişman olmam.
Lenovo şuan sahip olduğum pcde gsync destekli ancak oyunlarda VSYNC açmazsam işe yaramıyor :D çok ilginç