eyvazali isimli üyenin son içerikleri

1. E

atilimtek Sitesi Güvenlimidir?

Etbis e kayıtlı diye geçenlerde bir siteden 2 adet stanly termos aldım sahtekar çıktılar. Aceba alışveriş yapan varmı diye yazdım ama.
  2. E

atilimtek Sitesi Güvenlimidir?

Merhaba arkadaşlar klima almayı düşünüyorum fakat ilk defa karşıma çıktı, sitenin güvenli olup olmadığını bilen varsa yardımcı olabilirmi? http://atilimtek.com.tr/
  3. E

COMNET DAVETİYE KODU ATABİLECEK VAR MI

Comnet Davet KODU. : CMT897AMM
  4. E

R5 5500 + RX 580 Darboğaz Yaparmı

R5 5600 ve RX 580 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.
  5. E

20.000 TL CİVARI SİSTEM ÖNERİSİ / RTX 4060 MI RTX 4070 Mİ

4060 alırdım yerinde olsam dlss 3.0 sonuçta yeni bir teknoloji var. Sonra pişman olmak istemezsin.
  6. E

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Ben Müslümana saldırmıyorum Öüslüman görünümlü olupta cin fikirli olanlara söylüyorum lafımı. Elhamdülillah bende Müslümanım ama içinde bulunduğumuz düzende gavurlara imrenmeye başladık ne hikmetse, sen millete laf yetiştireceğine bunu sorgula kendi kendine.
  7. E

Ben gavurlarmı fethetti dedim anlamanda kıt senin.
  8. E

🔥İndirim Yemeksepeti 140₺ ye 70₺ İndirim

140 tl ye yiyecek ne kalmışki zaten indirimi olan 70 tl yi saymıyorum bile.
  9. E

Ne işin var Türkiye'de şeriat istiyorsan git Suriyede yaşa nr dırdır ettin be millet dinini sendenmi öğrenecek. Burası Türkiye Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün ve silah arkadaşlarının sizin gibi yobazlarda dahil olmak üzere canı pahasına kurtardığı insan gibi yaşamamız için Laik bir düzen kurup...
  10. E

🔥 AKARYAKIT FİYATLARI UÇTU! SIVI YAĞI GEÇTİ🔥

50 lirayla artık A petrolden alırlar B petrole kadar giderler 50 liraları daha varsa bir daha alırlar C petrole varmadan biter zaten 😀
  11. E

İnsanımız ağzını açtığında yabancılara gavur derler fakat o gavur dedikleri insanlar bizim gibi müslümanım diye geçinenlerden daha vicdanlı, daha çok vatansever, çok daha dinlerinin emrettiklerini yerine getirir, çalmaz çırpmaz halkını soymaz. Say say bitmez esasında gavur dedikleri insanlar...
  12. E

Rahmetli Ecevit'e sallayıp duranların bugün hiç sesi çıkmıyor, salladıkları Ecevit zamanında düğünlerde Bilezik takanlar bu gün zarfa 100 TL 200 TL bile zor koymaya başlıdar fakat onlarında sesi çıkmıyor. Memleket herşeyden memnun sağolsunlar Milyonları götürenler fakir fukaraya şükretmeyi...
  13. E

RX 580 Gaming X Undervolt Ayarları

Amd Software'dan Max. Frekans Hızını - 11 yaptım ve PC dün akşam ve bugünde dahil olmak üzere hiç wattman hatası vermedi, Assasian Creed ile full ayarlarda saatlerce oynadım ekran kartı max 81 82 derece oluyor fakat kapanma sorunu yaşamadım. Bu arada Adana sıcağınıda düşünecek olursak ona göre...
  14. E

15000TL - 18000TL Sistem önerisi

https://www.gencergaming.com/ludio
Geri