Durum vahim ama intihar edecek kadarda değildir herhalde niye öyle dedinki :(
1740781331
Tamamdır hocam gelişmeleri eklerim ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum duvarada toslayabilirim
Yaptığım eşekliğin farkındayım ama kız tersler muhtemelen ya da reddeder ,yani aynısı bana yapılsaydı ben öyle yapardım elden başka bir şeyde gelmiyo sanırım deniycem
Merhabalar beyler bayanlar, flört ettiğim bir hanımefendi vardı kız bana bir süre sonra açıldı ama ben kızı reddettim ve sonra bir daha hiç konuşmadık ama instagramda takipleşiyorduk. Şimdi işler değişti biraz ve şu an ben ondan hoşlanıyorum gibi durmadan aklıma geliyor ,merak ettiğim için hala...
Aynısı benimde başıma geldi. Müşteri hizmetlerine faturama tc kimlik numaramı eklemeleri için yazdım sonra beni telefondan arayarak iletişime geçtiler ve "bireysel faturaya tc kimlik numaranızı ekleyemeyiz" diyerek işin içinden çıkmaya çalıştılar . Bir çözüm yolu bulabıldiniz mi bu konu hakkında
Arkadaşın da dediği gibi lego çiçeklerden alabilirsin birlikte yaparsınız . Ayrıca içeriden bilgi verecek olursam kızlar bu lego çiçeklere bayılır :) (kız arkadaşıma almıştım ordan biliyorum)