Türkçespiker diye bir site vardı eskiler bilir. Donanimarşivi gibi forumlar var ama Türkçespiker gibi EA FC - E Football oyunlarına özel forum hasreti çekiyorum. Araştırdım ama bulamadım. Var mı bildiğiniz?
Bu tür yerler çalınmış hesapları satıyor diye biliyorum, yanlış da biliyor olabilirim. Size tavsiyem imkanınız varsa Steam, Epic Games ve Playstore gibi yerlerden şaşmamanız. İndirim günleri oluyor uyguna geliyor.
Öncelikle şunu belirteyim T ile başlayan forum sitesinde bu konunun aynısını görmüş olabilirsiniz ya da görmüşseniz o da bana aittir. (reklam olmasın diye site ismi vermedim ama kullanıcı adım Eros'tu)
Flash belleğinizi aşağıdaki anlatacağım yöntemle tamamen sıfırlayabilirsiniz. Biçimlendirme...
Valla bir iki aydır fiyatları takip ediyorum belki de. Onun dışında da borçlarım bitsin diye bekliyorum kaç aydır. Hayatımda ilk defa Playstation'ım olacak inşallah (23 yaşındayım). Daha fazla bekleyemeyeceğim sanki :D Hani yılbaşında falan kesin indirime gireceğini bilsem beklerim de onun da...
Benim kast ettiğim sürüm değil CFI12 gibi model numaraları oluyor ya. Diğer öneriniz için teşekkürler.
Biliyorum ama bilkom garantili değil.
Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için.
Şu an Bilkom garantili olarak 25.999 TL'ye satıyorlar. Bilkom garantili 27-28 binden başlıyor genelde. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt gibi mağazalarda ise biraz daha pahalı. D&R için Şikayetvar'da kutu açılmış gibi birkaç şikayet gördüm ama önceki aylara ait. Ne dersiniz alayım mı yoksa gidip...