Ezio Auditore da Firenze• isimli üyenin son içerikleri

1. E

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Knkm yeni işe girdim param sıfır yani ayrıca telefon faturası,cart curt iş için belgeler derken para sıfır yani
  2. E

4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Hay şansıma para yokken yine böyle bir kampanya oluyor
  3. E

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

Knkm zaten alırken senden adres ve numara bilgilerini istiyor doğru yazdiysan sıkıntı yok. Ben 26 Haziran da aldım bugün gelecek bana kargodan mesaj geldi.
  4. E

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Hocam kullanmayacaksanız hepsini bir tane hayrına verin 🙂
  5. E

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Hocam gelirse gönderin bir tane banada
  6. E

Stanley Quencher Pipetli 1160- 1350 TL

Adam şişeyi sallıyor dökülüyor yere niye dökülüyor diyor normal alltan sızdırma zaten yok
  7. E

🔥İndirim Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59.99 TL (Tekrar Aktif)

Zaten böyle şeyler para yokken indirime giriyor birkaç gün öncesinde hemen alırdım.
  8. E

Kanye West Konserinde İndirim!

Kardeşim sen uyumaya devam et ülkemize bu konser için Avrupadan oradan burdan gelen kişilerin yemesi, içmesi, harcama yapması minimum 100m dolarlık bir bütçe getirecek.(Makarnayı fazla kaçırmayalım)
  9. E

Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

Bakiyeyi çevirmek isteyen varsa benim ilanımı alabilir mi bende steamdeki parayı çevirmeye çalışıyorum
  10. E

Bu bakiye tam olarak nerelerde kullanabiliyoruz
  11. E

Hocam bunu aldım da 50 TL bakiye ekledi 250 TL ve üzeri diyor direk kullanılıyor mu
  12. E

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Ben MasterCardın sanali steamde geçmiyor normal kartı geçiyordu sadece
  13. E

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Bölüm MasterCard bende de var ama sanal kartı olmuyor maestro altayapisi mı ne o yüzden siz nasıl harcama yapabildiniz sanal kart konusunda
Geri