Ezio Auditore da Firenze• isimli üyenin son içerikleri

1. E

Shein indirimli ürünler

Onaylandıysa gönderilir zaten çünkü normalde yasak ürünleri zaten satın alamiyorsun shein izin vermiyor
  2. E

Shein indirimli ürünler

Başka ürünler var mı ilginç veya ihtiyaç olabilecek ürünler
  3. E

Shein indirimli ürünler

Hocam ödeme işleminizi alamıyoruz kart bilgilerini değiştir diyorsa limitim de var yani
  4. E

Shein indirimli ürünler

Hocamlar ben şimdi gizli sekmeden yeni hesap oluşturdum da puan kısmında burası boş diyor ne yapabilirim
  5. E

Shein indirimli ürünler

Kargo garantisini kapatmak lazım mı
  6. E

Shein indirimli ürünler

Hocam peki adres ve telefon kısmı nasıl oluyor ve TC de 5 ürün mu sipariş mı hakkımız var sanırım. Mesela şöyle mı oluyor ben ilk siparişimde 5-6 ürün olabilir 2. Siparişte de bu tarz sayıda olduğunda sıkıntı olmaz değil mi
  7. E

Shein indirimli ürünler

Hocamlar ilk kez sipariş vereceğim de şimdi sipariş verdikten sonra yeni hesap açmak için uygulamayı silip tekrar mı yüklemek lazım yoksa vpn mı lazım anlatabilecek olan var mı
  8. E

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Hocamlar şöyle telsiz kullanım borcu olanlar için ben uygulama içinden denemiştim dün başvurmayı zaten sonrasında mesaj geldi self dünyasına hoşgeldiniz diye bugün şimdi girince uygulama mavi olmuş 2 tane kodumu alabildim bunları paraya çevirmenin bir yolu var mı yada skin veyahut kasa alıp...
  9. E

Shein indirimli ürünler

Bazılarını shein özellikle göndermiyor bazıları da tr gümrüğü yüzünden yasaklı
  10. E

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Yeterli bakiyem olmadığı için mesaj gönderemiyorum 🥲
  11. E

Uygulamadan yaptım mesaj geldi selfy dünyasına hoşgeldin diye de ben bakıyorum uygulama da bir şey yok
  12. E

Selfyli nasıl olabiliyoruz Türk Telekom kullanıcısiyim (faturasızım)
  13. E

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Ya visa ya MasterCard Steamden alışveriş yapabilmenin iki seçeneği sadece bunlar
Geri