Herkese iyi akşamlar. Benim bi laptopum var aldığımda içinde 512gb bir SSD vardı şimdiye kadar yetiyordu aslında ama artık yetmediğini düşünmeye başladım ve yeni SSD almaya karar verdim. Araştırdığım zaman karşıma birçok SSD çıkıyor ve aralarında cidden inanılmaz fiyat farkları olabiliyor...
Steam'den oyun indiriyorum ama internette acayip bir yavaşlama var. Neden bilmiyorum ama normalde 10mb/sn indiren internet 4 saattir falan 500kb/sn gibi bir hızda indiriyor 70kn/sn falan gördüm birde neden olabilir bilgisi olan varmı.
Trendyol'dan SteelSeries Arctis 3 bakıyordum ve karşıma çıktı ilkten normal geldi ama sonra diğerleri ile karşılaştırınca ucuz olduğunu fark ettim ve satıcının sayfasına girdiğimde kişinin daha çok ev aletleri sattığını gördüm arada yine bazı bilgisayar çevre ekipmanları falan var ama yinede...
Başlıkda gördüğünüz gibi bu kartlar arasında kaldım. Kendi yaptığım kısa bir araştırma sonrası ise aralarında çokda büyük bir fark olmadığını gördüm ama fiyat olarak 4bin gibi bir fark var. Bu durumun nedeni nedir ve sizce hangisini almalıyım.
PNY link...