Ezio. isimli üyenin son içerikleri

1. E

Çözüldü✓ M2 SSD için tavsiyeye ihtiyacım var

Önerin için teşekkür ederim biraz baktım ilgimi çekti bende alabilirim
  2. E

M2 olması daha iyi olur tabi
  3. E

Herkese iyi akşamlar. Benim bi laptopum var aldığımda içinde 512gb bir SSD vardı şimdiye kadar yetiyordu aslında ama artık yetmediğini düşünmeye başladım ve yeni SSD almaya karar verdim. Araştırdığım zaman karşıma birçok SSD çıkıyor ve aralarında cidden inanılmaz fiyat farkları olabiliyor...
  4. E

İnternet Çok Fazla Yavaşladı

Steam'den oyun indiriyorum ama internette acayip bir yavaşlama var. Neden bilmiyorum ama normalde 10mb/sn indiren internet 4 saattir falan 500kb/sn gibi bir hızda indiriyor 70kn/sn falan gördüm birde neden olabilir bilgisi olan varmı.
  5. E

Steel Series Arctis 3 Trendyol Şüpheli Fiyat

Anladım teşekkür ederim
  6. E

n11 e asla güvenmem zatende bu fiyattan çok satıcı beni şüpheye düşürüyor 1675162960 Neden alınmaz acaba deneyiminiz varmı
  7. E

Trendyol'dan SteelSeries Arctis 3 bakıyordum ve karşıma çıktı ilkten normal geldi ama sonra diğerleri ile karşılaştırınca ucuz olduğunu fark ettim ve satıcının sayfasına girdiğimde kişinin daha çok ev aletleri sattığını gördüm arada yine bazı bilgisayar çevre ekipmanları falan var ama yinede...
  8. E

PNY GeForce RTX 3060 vs ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 OC V2

Hepinize fikirleri için ve beni aydınlattığınız teşekkürler . Sanırım 3070 ti alıcam.
  9. E

Nasıl göründüğü beni çok ilgilendirmez kasa zaten masanın altında kalacak ihtiyacım olan şey performans hız fps.
  10. E

Başlıkda gördüğünüz gibi bu kartlar arasında kaldım. Kendi yaptığım kısa bir araştırma sonrası ise aralarında çokda büyük bir fark olmadığını gördüm ama fiyat olarak 4bin gibi bir fark var. Bu durumun nedeni nedir ve sizce hangisini almalıyım. PNY link...
Geri