Bütçem 8-9 bin TL, ağırlıklı olarak tarayıcı, capcut ve photoshop gibi programları kullanıcam bir de arada valorant belki oynarım, valorantta da 60 fps verecek uygun laptop önerisi
Pc'mde yüklediğim oyunların bazılarını kaldırmak istiyorum ama oyun dosyalarının bazılarında uninstall bulunmuyor ve bazılarının boyutu 4 GB'a kadar yükseliyor. Geri dönüşüm kutusuna atıp ordan silsem pc zarar görür mü?
Arkadaşlar şu anda bilgisayarımda Hi-Level 4 GB 1333MHz DDR3 RAM var. Bilgisayara 8 GB RAM taktırmak istiyorum ve Kingston markalı bir ürün buldum. Ürün 8 GB ama tek sıkıntısı 1600MHz. 1333MHz'lik RAM ile 1600MHz'lik bir RAM sıkıntı çıkarır mı? Bu ürün daha ucuza olduğu için bunu alıyorum.
Arkadaşlar anakartım EXPER H61H2-MV ekran kartı almak istiyorum anakartımın hangi veri yolunu (bit) desteklediğini oğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim
Arkadaşlar şu anda sistemim "4 gb hi-level 1333 mhz cl9 RAM", intel core i3 2100 3.10 ghz, anakart: EXPER H61H2-MV
ramimi 8 e yükseltmek istiyorum bunun için Kingston'un aynı özelliklere sahip bir RAM ini buldum takarsam sorun çıkarır mı uyumlu çalışırlar mı?(cl mhz değerleri vs. aynı sadece...