hocam bekleyince de fiyatlarda artış söz konusu daha dün baktığım ürün 3000 lira zamlanmış...
1769534567
xiaomi kendinden nefret ettirdi vallahi batarya falan umrumda değil S21e bile razıyım :)
Herkese merhabalar. Telefonumu değiştirmek istiyorum ve düz S24 ile S25 FE arasında kaldım. S24ün geçmiş model olması biraz düşündürüyor. Onun dışında ekran boyu benim için önemli değil. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Bu arada farklı markalara açık değilim. Xiaomiden yıldım gerçekten. Hiçbir...
Merhabalar.
Windows 11 sistemime Falcon BMS F-16 simülatöründe oynamak için bir flightstick (HOTAS veya Joystick) alacağım. Logitech G Extreme eskin olmasına rağmen hala F/P özelliğini koruyor ancak endişeli olduğum durumlar var. Windows 11 destekler mi bu joystick? Hala alınır mı? Falcon BMS...
Merhabalar.
Asus B650M-R anakartlı bir sisteme sahibim (ARGB destekliyor). Geçen gün PCye format attım ve Segotep FZ6 Pro ARGB soğutucunun ışıklandırması çalışmamaya başladı. Armoury Create adlı driverı kurdum, uygulama görmüyor soğutucuyu. Kablolara mı göz atmalıyım, yoksa sıkıntı yazılımsal...
Merhabalar. ETS 2'ye SnowyMoon grafik paketi indirdim. İndirdikten sonra Steam'de başlat seçeneğine tıkladıktan sonra 2-3 saniye durdur yazısı çıkıyor:. Sonra hiçbir uyarı mesajı almadan oyun kendini durduruyor. Sıfırdan sil kur yaptım. Belgelerimden ETS 2 Dosyasını temizledim. Steamden...
Merhabalar.
Elimde eski, 180 derecelik butonları çalışan bir direksiyon seti vardı. Ben de direksiyon ile potansiyometreyi birbirinden ayırıp fare ile yeni bir direksiyon seti yaptım kendime. Fakat hem direksiyon tuşlarını hem de fare ile kontrolü aynı anda yapamıyorum ETS 2'de. (Oyun...
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim, forzanın ayarlarında 72 fps limitli kalmış, 144e aldım sağlıklı çalışıyor, bir iki ayar da açtım. Şu anda donma yok gibi.
Öyle yaptım, ultrada hala yapıyor, yüksekte kesildi gibi. Bir iki yöntem daha deneyeceğim, FPS sabitleme gibi şeyleri yapmamıştım
1755513835
Teşekkürler herkese, diğer parçalara da bir göz atacağım
Merhabalar,
Rx 9060 XT 16 gb- AMD Ryzen 5 7500f işlemcili bir bilgisayar kullanıyorum. Bu takılma sorununu sadece forzada yaşadım. Üstelik 200+ FPS alıyor AMD booster ile. Acaba AMD yazılımları ile alakalı bir sıkıntı mıdır, bilgisayara göre en uygun ayarlar sizce nedir?
(benchmark testi ile...