F31 Honor Cotton isimli üyenin son içerikleri

1. F

1080p de ultra ayarlarda toplayabileceğim en iyi sistemi istiyorum

Çekinerek bu sistemi yazıyorum, çünkü bu sistemin ederi ortalama 96k. Daha ayrıntılı uygun parçalar seçmek size kalmış. Anakart ve soğutucudan kısabilirsiniz özellikle. Şöyle bir sistem önerebilirim işlemciniz şu an için en yükseği olacak ama, biraz daha beklerseniz eğer r9 9950x3d işlemciler...
  2. F

Çözüldü✓ Sıvı soğutmaya 2 adet pwm fan önerisi

2 Adet Arctic P12 Max satın aldım montajladım. Cinebech de 70-71 dereceye çıkan işlemci 65 dereceyi geçmiyor artık ve tıngırdamalarda kesildi. Öneriler ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
  3. F

Kullandığım sıvı soğutma 240mm DeepCool LS520SE modeli Hocam. İstediğim şey sıcak havayı mümkün olan en kısa süre içerisinde dışarıya tahliye etmek. Bu yüzden yüksek rpm istedim ve kaliteli istedim. Şu an ki amacım ses yapan fandan kurtulmak. Yani hayır performans ve ısı konusunda sıkıntı...
  4. F

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sorunum başlıkta olduğu gibi sıvı soğutucumun radyatörüne 2 adet pwm tercihen yüksek rpm fan arıyorum. Bütçe 800 tl kaliteli pwm yüksek rpm fan olması halinde tek 1 tane de alabilirim fanı. 2 Tane isteme sebebim radyatörün üzerinde şık durması. (Gerçi pek...
  5. F

Çözüldü✓ Bilgisayar oyunlarda siyah ekrana düşüyor.

Dediğiniz gibi sorun güç kaynağındaymış OCCT testinden sonra benimde en çok şüphelendiğim parça o oldu yardımlarınız için teşekkür ederim. Eski güç kaynağını çıkarttım. Yerine yeni aldığım MSI MAG 600Watt ı montajladım. Sorun çözüldü. OCCT testinden geçebiliyor, diğer oyunları oynayabiliyor fps...
  6. F

OCCT Stability testin içindeki Power testi başlatır başlatmaz aynı siyah ekranla karşılaştım. BIOS'a girip XMP'yi iptal edip 3000 mhz ye kadar düşürdüm. Yine aynı siyah ekrana attı Power testinde.
  7. F

Maalesef bu switchden bizim 2 ekran kartındada yok.
  8. F

2 Monitör bağlı pcye ana ekran 60 hz diğeri 75 hz küçük olduğu için 75 hz ana ekran olarak kullanmıyor. Bilgisayar siyah ekrana düşütüğü zaman ikiside gidiyor. Ve birini çıkartıp denedim sorun hala aynı monitörlerden kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum.
  9. F

Merhaba, ben kardeşime bir bilgisayar topladım Windows 11 kurdum ve bilgisayar oyunlarda siyah ekrana düşüyor. Fakat bilgisayar hala açık durumda kalıyor yani kapanmıyor. Sorun güç kaynağı olsaydı direk kapanırdı gibime geliyor sorunun çözümünü bulamadım nerede aratsam. Denediğim basitçe...
Geri