Herkese selam ben üst komşunun modeminden kendi evime kablosuz şekilde interneti dağıticak wifi dağıtıcı bakıyorum hangisi uyumlu bilemedim prize takılan olucak galiba dağıtıcı olması için xioami priz ürünleri felan
Selamün aleyküm ben Lenovo loq 12450hx rtx3050 laptop satın aldım zaten bilgisayarim vardı bunu ders ve günlük yasantim için aldım forumda özellikle ana kart yanması gördüm bundan dolayı riski en aza indirmek için soğutma fanı alsam yararli olur mu teşekkürler
öncelikle selamlar ben üst komşumun internetini kullanıyorum modem direk üstümde kalıyor 4 çekiyor güçlü de bir internet benim wifi adaptörüm hiç iyi çekmiyor bana en güçlü çeken en hızlı en az oyunlarda ping sorunu yaşatıcak wifi adaptörünü önerir misiniz 600 tl bütçem var teşekkür ederim
burda silinmesi gerekn dosya varmı bilemedim c dosyası neden bu kadar az klasor varken dolu anlamadım pek
1724165080
silinmesi gereken dosya varmıa acaba bilmedim yerel disk temizledim ama böyl dosyalar var ve 160 gb yakın kaplıyor hangilerini sileyim
1724167993
en sonda böyle oldu sizce yeterlkimi
filmleri flash a aktarcam gta silicem zaten biraz tadını ali diye yukledim onu silerim hepsini düzeltir sana atarım tessekur ederima abi
1724083550
tamamdır abi siliyorum sana cok tessekur ederim sana hepsini yapıp donucem abi
senin öyle sorunun oldumu kral veya dediğini yapan oldumu
1724083074
hangisini silicem bu arada pardon kral seni zamandan ediyoruz tessekur ederim
1724083196
suan böyle kral gta ssd ye kurulu silsem baya yer gelir artı film arşivim var nasıl yapim
kral kontrol ettimde zamanında hdd ben hdd temizlemek için ssd almısım ssd az yer varmıs gtv5 varmıs onu silimmi yoksa direk ssd temizlimmi bide ssd daha cok alan olsun hdd demi
1724082650
kral kontrol ettimde zamanında hdd ben hdd temizlemek için ssd almısım ssd az yer varmıs gtv5 varmıs onu...