F4Phantom isimli üyenin son içerikleri

1. F4Phantom

Öneri Eskisini Getir Yenisini Götür - Hepsiburada

Selamlar, Daha geçen ay yaptım işlemi ve ben de yurtdışı 14 Pro Max verdim 49.500 TL karşılığında. Sorularınıza gelirsek kurye satın aldığınız cihazı tabii ki yanında getiriyor fakat sizin cihazınızı kontrol edip teslim alana kadar yeni cihazı size teslim etmiyor ve kutuyu da açtırmıyor...
  2. F4Phantom

Iphone 17e mi Yoksa Iphone 15 256 GB ?

Elbette iPhone 17e. A19 işlemci, 8GB RAM ve C1X modem var.
  3. F4Phantom

❌İndirim Bitti! Kodak X300s 2 Tb 2280 – 2000mb/S M2 SSD 4699 TL! (?)

İtalya'da ayaküstü jilet almak zorunda kalmıştım. A101 tarzı bir marketten Kodak marka jilet aldım suratı mayın tarlasına döndürmüştü. Muhtemelen Çin'in olabilecek en karanlık dehlizlerinden geliyorlar. Hangi ürünü üretiyorlarsa üretsinler çöpün çöpü bu markanın.
  4. F4Phantom

Baseus 100w Sarj Kablosu 189 TL

Bu kablo iPhone cihazlarda çalışmıyor bilginiz olsun.
  5. F4Phantom

OLED Televizyon Önerisi

Fiyat farkına kesinlikle değecektir. S95H'ı öneriyorum. S95F bir önceki nesil. Uzun lafın kısası, QD OLED teknolojili bir panel istiyorsanız ve cihazı bir pencereye karşı veya çok fazla güneş alan bir mekanda kullanıyorsanız S95H'ı tercih edin. Daha geleneksel bir WOLED panel istiyorsanız ve...
  6. F4Phantom

🚨🚨İddia: Dün Rockstar Türkçe Dil Desteğini Onayladı!🚨🚨

Önceki tecrübelere dayanarak, gaza gelmemek lazım diyorum. Türklerden gelen yoğun etkileşimin kokusunu aldı çoğu X sayfası. Etkileşim için kolpa sıkma ihtimalleri çok yüksek.
  7. F4Phantom

OLED Televizyon Önerisi

Samsung kanadında S90F QD OLED panel iken S90H WOLED paneldir. Buna dikkat edin. Yine aynı şekilde bu tabloda S90H ve S95H Mat kaplamaya sahipken diğer modeller parlak paneldir. Bütçe 130.000 demişsiniz, bütçeniz S90F'i karşılıyor sanki sadece? Eğer bütçe sorunu yoksa S95H derim ben. S95H, QD...
  8. F4Phantom

❌İndirim Bitti! Philips Akım Korumalı Priz 8'li - 2x Usb A/C 20w - 1849 TL

Tunçmatikte 2 Metre 8+4 2400 Joule priz var mı ki? 1.5 Metre 5+2 1000J gördüm ben en fazla.
  9. F4Phantom

❌İndirim Bitti! Philips Akım Korumalı Priz 8'li - 2x Usb A/C 20w - 1849 TL

Aldım, teşekkürler. OLED TV, oyun konsolların ve bilgisayarımı bağlamak için Tunçmatik bakarken iyi denk geldi. Ayrıca GaN şarj cihazı görevi görmesi de çok iyi.
  10. F4Phantom

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

Aldım. 2026 modelini sitelerde daha yüksek bir fiyatla satıyorlar ama linkteki ilandan almama rağmen 2026 modeli geldi bana bilginiz olsun.
  11. F4Phantom

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

Haydaaaaaa. O zaman işler değişir bu kıyaslamada. 182'lik Civic CVT mi bu arada?
  12. F4Phantom

1 - Honda Civic 2021 model FE1 kasa 128 hp Executive plus ?
  13. F4Phantom

Yani birbirleriyle tamamen alakasız iki opsiyon. İki ucu değnek derler ya tam ondan olmuş bu. Bir tarafta performans ve yalıtım fakiri ama bir o kadar da sorunsuz kombinli (Atmosferik + CVT) Civic. Diğer tarafta 1.2 Puretech 508. Gerçi Civic'e performans fakiri dedik ama iki aracın da 0-100 11...
  14. F4Phantom

Polisler Neye Göre Çeviriyor

Boş anına denk gelirseniz komple sıradan çevirir. Yoğunluk anında araç modeline ve kullanan tipe bakıyorlar direkt gözü tutmazsa çevirir.
  15. F4Phantom

35 Bin TL Kadar OLED Monitör Tavsiyesi

Selamlar. Attığınız modellerde panel farkı da mevcut. MSI ve GIGABYTE QD OLED iken ASUS WOLED panele sahip. Öncelikle hangi paneli istediğinize karar vermeniz gerekiyor en başta.
Geri