Başlıktada yazdığım gibi spora bir yıl sonra tekrardan başladım öncesinde 1.5 aylık bir geçmişim vardı şimdi tekrar başlarken ısınmadan aynı ağırlıktan devam ettim ve daha önce hamer curl yapmamıştım içe doğru bükerek yanlış formda yapmışım ve şuan kolumu açamıyorum sadece 90 derece açılıyor...
Laptopum düşme sonucunda kırıldı ekrani sağlam gözüküyor ama çerçeveler ve içindeki parçalar söküldü ve görüntü gelmiyor bir tamirciye götürsem muhtemelen çok fazla masraf çıkacak içindeki parçaların durumunu bilmiyorum bilgisayarcı içindeki parçaları satın alır mı
Laptopumda tek Jack girişi var fakat aldığım kulaklıkta iki jack girişi var usb dönüştürücü kullanmiyorum ikiside dolu olduğu için iki jackten tek jacke dönüştürücü var mıdır önerebileceğiniz yada farklı bir çözüm yöntemi
Hesabıma girerken kısa bir süre içinde çok fazla yanlış girdiniz diyor ve hesabıma girmiyor 3-4 gündür böyle nasıl çözebilirim Youtube videolarını yaptım fayda olmadı
Hp laptop kullanıyorum wifi simgesi gözükmüyor wifi ağını sifirladim pc yi sıfırladım olmadi devre dışı bırak geri aç yaptım olmadi yeni wirelles indirdim yine olmadı sorunumu nasıl çözebilirim