f4xl isimli üyenin son içerikleri

1. F

Spora bir yıl ara verdikten sonra tekrar başladım 2 gündür süren şiddetli ağrı

Başlıktada yazdığım gibi spora bir yıl sonra tekrardan başladım öncesinde 1.5 aylık bir geçmişim vardı şimdi tekrar başlarken ısınmadan aynı ağırlıktan devam ettim ve daha önce hamer curl yapmamıştım içe doğru bükerek yanlış formda yapmışım ve şuan kolumu açamıyorum sadece 90 derece açılıyor...
  2. F

Çözüldü✓ Kırık laptop parçaları

Laptopum düşme sonucunda kırıldı ekrani sağlam gözüküyor ama çerçeveler ve içindeki parçalar söküldü ve görüntü gelmiyor bir tamirciye götürsem muhtemelen çok fazla masraf çıkacak içindeki parçaların durumunu bilmiyorum bilgisayarcı içindeki parçaları satın alır mı
  3. F

Sizce güzel bir saat mi

https://ty.gl/4b0ncwm4udwn7 iyi bir saat midir sizce ne kadar uzun gider
  4. F

Kulaklık girişi sorunu

Ses kalitesinde yada mikrofonda bir düşüş yaşar mıyım
  5. F

Kulaklık girişi sorunu

Laptopumda tek Jack girişi var fakat aldığım kulaklıkta iki jack girişi var usb dönüştürücü kullanmiyorum ikiside dolu olduğu için iki jackten tek jacke dönüştürücü var mıdır önerebileceğiniz yada farklı bir çözüm yöntemi
  6. F

Steam e84 hatası çözümü

Hesabıma girerken kısa bir süre içinde çok fazla yanlış girdiniz diyor ve hesabıma girmiyor 3-4 gündür böyle nasıl çözebilirim Youtube videolarını yaptım fayda olmadı
  7. F

Bios güncellemesi hp laptop

Bios güncellemesi yapıyorum yaklaşık 10 dakikadır siyah ekranda dönüyor çözümü nedir
  8. F

Bilgisayarım wifi'yi görmüyor

Hp laptop kullanıyorum wifi simgesi gözükmüyor wifi ağını sifirladim pc yi sıfırladım olmadi devre dışı bırak geri aç yaptım olmadi yeni wirelles indirdim yine olmadı sorunumu nasıl çözebilirim
  9. F

Bu bilgisayar alınır mı

https://www.gencergaming.com/shiftdelete linkteki bilgisayar alınır mı beni ne kadar süre götürür
  10. F

Aileye pc nasıl aldirabilirim

Başlıkta yazdığı gibi öneri lazim
  11. F

15 k bütçe monitörlü pc öneri

Başlıkta yazdığı gibi arkadaşlar
  12. F

12 k bütçe pc öneri .

12 k bütçe var monitör dahil güzel masaüstü önerisi
Geri