Faberje isimli üyenin son içerikleri

1. F

Bir Anda CPU 100 Derece Oldu

Herkese teşekkürler. Sorun pompadaymış. Termal macun kaliteli olduğundan ilk günki gibiydi. Sıvı soğutmayı komple değiştirdim. Sorun çözüldü.
  2. F

Pompanı kendim tamir edebilir miyim yoksa değişmesi mi lazım
  3. F

4. F

Normalken sesi hiç kontrol etmediğim için şu anda psikolojik olarak titreşimi hissetmeyebilirim. Sonuçta fanlar yüksek hızda çalıştığından sesi ve ya titreşimi beni kandırabilir. Dediğin gibi borulardaki ısı farkı hissediliyor.
  5. F

Bilgisayarın tozunu alıyorum 2-3 ayda bir. Fanlarını falan temizliyorum ama sıvı soğutmayı hiç sökmedim. Bakımsızlık olabilir ama dediğim şey şu ki bir anda oldu böyle yavaş yavaş değil. CS2 oynuyordum FPS 380 ken bir anda 20ye düştü ve bu olaylar yaşandı.
  6. F

1785106806 sıvı soğutma evet. Sorunun pompada olmasını nasıl anlaya bilirim? Bu arada şu ana kadar termal macunu değiştirmedim. (Sorun termal macun olabilir mi? Demek istediğim şu ki termal macun bir anda böyle fark hissettire bilir mi?
  7. F

Bilgisayarı 3 sene önce topladım ve normal şekilde işlerimi, oyunları oynadığım halde bu gün bir anda fpsim baya düştü, fanlar sesli çalıştı. Biosdan cpu derecesine baktığımda ise 100 derece olmuştu. Şu ana kadar böyle durum olmamıştı. Ne yapmam gerek? Önceden teşekkürler. İşlemci: i712700K...
  8. F

Çözünürlük sorunu nasıl çözülür?

Biliyorum sadece bunu otomatik yapmak mümkün mü diye açmıştım konu başlığını
  9. F

Çözünürlük sorunu nasıl çözülür?

Monitör 360hz destekliyor normal 1920x1080 kullanıyorum. Çözünürlüğü değiştirdiğim zaman hz 59,934 hz de kalıyor, manuel olarak değiştirince düzeliyor ama bunu nasıl 360a sabitleye bilirim? Mesela 1920x1080 çözünürlüğü 1080x1080 yapınca hz 59,934 kalıyor sonra manuel 360hz yapıyorum aynı şekilde...
  10. F

Ram yükseltme, Dual olarak çalışırmı.

O zaten belli de ben 2li almıyorum 1-i var çünkü
  11. F

Evet bilgisayarı topladığım zaman daha sonra yükseltirim diye 1 tane ram almıştım şimdi bir tane daha alacağım. İade biraz zor oluyor da bakalım hayırlısı
  12. F

Azerbaycanlıyım da aynısından bulamıyorum piyasada tükenmiş sadece 16-n li versiyonu var. https://amazoncomp.az/product/kingston-16gb-3200mhz-ddr4-cl16-dimm-fury-beast-rgb-kf432c16bba-16-n/
  13. F

Kit olarak derken tam olarak neyi kastediyorsun anlayamadım.
  14. F

Teşekkür ederim
  15. F

Doğrudur.
Geri